Ga naar boven

4-daagse stedentrip België

Ontdek enkele parels van België tijdens deze stedentrip. Tijdens onze reis bezoeken we 4 historische steden in België. We verblijven tijdens de reis in het ****Mercure Antwerpen centrum, op loopafstand van het historische centrum. Tijdens deze reis bezoeken we ook Gent waar we tijdens een grachtenrondvaart de stad op een unieke manier kunnen bekijken. De volgende dag gaan we naar Brugge met de wereldberoemde stadsgezichten en imposante Onze-Lieve-Vrouwekerk. En dan Brussel, de levendige hoofdstad van België. Een wandeling door het centrum is hier een ware reis door de tijd. Geniet van deze steden en alles dat ze te bieden hebben. 

4-daagse stedentrip België

Vertrek: 6 april 2023

 

Lezersprijs: € € 455,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 120,-.

Exclusief: Reserveringskosten € 15,-, Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p. en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en reis- en annuleringsverzekering.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Leeuwarden – Drachten – Leek – Hoogkerk – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1. Antwerpen
‘s Ochtends rijden we vanaf uw opstapplaats via een tussenstop naar het ****Mercure Antwerpen Centrum hotel. Het hotel ligt op loopafstand van de bekende winkelstraten, restaurants en musea. Na de check-in is er een wandeling met stadsgids georganiseerd, maar u mag ook op eigen gelegenheid de stad verkennen.

Dag 2. Gent
Na het ontbijtbuffet in ons hotel rijden we naar het eigenzinnige Gent. In de stad maken we o.l.v. een stadsgids een wandeling langs tal van bezienswaardigheden. ‘s Middags heeft u tijd om zelf Gent te ontdekken. Aan het eind van de middag maken we een rondvaart over de grachten van Gent. Daarna rijden we weer terug naar ons hotel in Antwerpen.

Dag 3. Brugge
Na het ontbijt rijden we vandaag naar Brugge, waar u de beroemde stadsgezichten kan ontdekken. O.l.v. een stadsgids zullen wij een wandeling maken door deze mooie stad. ‘s Middags heeft u tijd om zelf Brugge uit te pluizen. Aan het eind van de middag rijden we terug naar ons hotel in Antwerpen.

Dag 4. Brussel
Na het ontbijt rijden we naar De hoofdstad van België, Brussel. Deze stad is uitgeroepen tot werelderfgoed vanwege de historische en culturele rijkdom. Ontdek de vele bezienswaardigheden, winkelstraten en culturele hotspots van de stad. Halverwege de middag rijden we via een tussenstop weer terug naar uw opstapplaats.

 

  • 3 x overnachting met ontbijtbuffet
  • Stadsgids in Antwerpen
  • Stadsgids in Gent
  • Rondvaart door de grachten van Gent
  • Stadsgids in  Brugge
vanaf € 455,00 Boeken ›

Reislabels: