Ga naar boven

Wie zijn wij van Reis&Co?

Reis&Co is een inspiratiebron voor reizigers en vakantiegangers, dagjesmensen en globetrotters, singles en families, jong en minder jong.

Met Reis&Co gaan we de hele wereld over. Van het noorderlicht tot de Zuidpool, van Oostenrijk tot Westpunt. En we blijven natuurlijk dichtbij. Nederland is immers een heerlijk vakantieland. Zelfs in Noord-Nederland is er nog veel te ontdekken.

Op de website staan dus bijzondere bestemmingen, ver weg en dichtbij: vliegvakanties, autovakanties, fietsvakanties, hotels, bed&breakfasts, campings, zon, sneeuw, actief, avontuurlijk, wellness, cultuur, natuur, strand. Iedere vakantievorm komt aan bod.

Op onze site brengen we reisartikelen. Maar, niet geheel onbelangrijk, ook nieuwsitems en de laatste trends. Daarnaast zullen er inspirerende foto’s en filmpjes te zien zijn. Die verschijnen uiteraard ook op op onze sociale mediakanalen. Daar houden onze reisjournalisten tijdens hun reizen hun reisdagboeken bij. Zie en voel waar ze zijn en wat ze meemaken. We zijn te vinden op Facebook en Instagram.