Ga naar boven

Laura Dekker

Op jonge leeftijd voer zij over de wereld. Ben je benieuwd hoe Laura haar wereldreis heeft ervaren en wat zij ervan vond? Ben je benieuwd waar zij zich nu mee bezighoudt? En wil je het verhaal rechtstreeks vanuit de bron horen? Klik hier voor meer Laura Dekker en om je stoel te reserveren!

Winactie Groningen Airport Eelde

Van Groningen Airport Eelde krijg je een bagagelabel, waarmee je kans maakt op te gekke prijzen! Zo maak je kans op een retourvlucht Londen voor 2. Wat je hiervoor moet doen? Meer informatie over deze winactie vind je hier!

prijzen

Leeuwendans

De eeuwenoude traditie speelt een belangrijke rol voor de traditionele godsdienst en op Chinese feestdagen. Op zondag 6 januari geniet je om 11:30 en 14:00 uur van deze bijzondere ervaring. Bao Trieu /Blijd verzorgt de leeuwendans en zorgt voor een prachtig spektakel.  Bovendien zal een enorme draak van 20 meter aanwezig zijn op de beurs. Klik hier voor meer info!

 

Presentaties

Wie snel tonnen inspiratie wil, moet zeker bij de presentaties aanschuiven. Met onderwerpen over reizen en bestemmingen over de hele wereld en praktische tips, gegeven door de specialisten zelf, bloggers en special guests. Benieuwd naar de sprekers en het programma? Klik hier!

 

Bioscoopzaal van Djoser

Tijdens Reis&Co Event trek je je lekker even terug in één van de filmzalen van Djoser. Zij tonen daar interessante filmpresentaties over de mooiste bestemmingen en bijzondere reizen.

    • Djoser filmzaal 1: Azië, Afrika, Midden & Zuid-Amerika.
    • Djoser filmzaal 2: Noord-Amerika & Oceanië, Europa, Wandel & Fiets, Familiereizen, Midden-Oosten.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij deze prachtige beleving meemaken? Klik hier voor het programma!

 

Taalworkshop

De Scandinavische landen zijn steeds meer in trek als vakantiebestemmingen. Het unieke landschap is niet alleen bewonderenswaardig, de taal is dat net zo goed! Volg een taalworkshop bij SVIN. Zo leer je in een mum van tijd Fins, Deens, Noors of Zweeds. Ontdek hier het gehele schema. 

 

Big Holiday Quiz

Heb jij bizar veel wereldse kennis in huis? Wil jij het opnemen tegen andere deelnemers om te gekke prijzen te winnen? Neem dan plaats bij de Big Holiday Quiz! De quiz zit vol leuke en verrassende vragen. Ben jij nieuwsgierig naar leuke weetjes en wil je je alvast voorbereiden op deze quiz? Ontdek hier alle details. 

 

Klimwand

Voor de avontuurlijke reizigers onder ons, hebben wij ook weer iets moois in petto. Ook dit jaar is er weer een klimwand: leuk voor jong en oud! Klauter jij je weg naar de top?

 

Klik hier om tickets te kopen!