Ga naar boven

Reis&Co Event

Reis&Co, de grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland, puilt uit van de ideeën en is daarmee het beste voornemen om 2018 mee te beginnen. Het Reis&Co Event staat genoteerd op zaterdag 6 en zondag 7 januari in de Groninger MartiniPlaza. Jaarlijks brengt Reis&Co circa 8.000 tot 9.000 bezoekers op de been. Groningen Airport Eelde is ook in 2018 official partner van het evenement.

Verre reizen vol zon en avontuur, culturele (steden)trips, maar ook weg in Nederland – of het nu voor een dag, weekend of langere periode is. Reis&Co is een inspiratiebron voor liefhebbers van lange vakanties, weekendjes weg en dagjesmensen. Eén keer per jaar legt het de wereld aan de voeten van duizenden reislustige bezoekers. Benieuwd naar de sfeer van vorig jaar? Bekijk hier de aftermovie.

Nieuws

Werken aan je reis C.V. op hét reisevenement van Noord-Nederland

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari strijkt Reis&Co opnieuw neer in de Groninger MartiniPlaza.

Karlijn geeft een video-impressie van Reis! 2017

Na twee jaar Oude Drukfabriek deed Reis! in januari 2017 voor het eerst de Groninger MartiniPlaza aan.

Marokko wint aan populariteit

Marokko is steeds meer in trek en heeft door zijn veelzijdigheid voor elk type reiziger wat te bieden.

Laat je betoveren door Tanzania

Prachtige safari’s, de Kilimanjaro beklimmen of parelwitte stranden en helder blauw water op Zanzibar? Ontdek Tanzania op het Reis&Co Event.

Reis! 2017 trekt duizenden reislustige bezoekers

Ruim 9.000 bezoekers brachten een bezoek aan Reis!, hét reisevenement van Noord-Nederland.

7 tips voor die mooie vakantiefoto

Een goede vakantiefoto is niet gemakkelijk, met de volgende 7 simpele en handige tips van fotografe Laura Vink schiet jij straks die mooie vakantiekiek.