Ga naar boven

Midzomercruise De Alde Feanen

“De Princenhof” en “De Alde Feanen” bij Eernewoude behoren tot de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Met zijn prachtige plassen en vaarten is het een uniek gebied om een rondvaart te maken. Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting Eernewoude waar we aan boord gaan voor een heerlijke midzomercruise. U maakt een schitterende vaartocht van 3,5 uur door het Nationaal Park “De Alde Feanen”.

Dit unieke natuurgebied is een laagveengebied van bijna 2500 hectare en bestaat uit een zeer afwisselend landschap met onder andere meren, rietlanden en moerasbossen. De variatie in het landschap zorgt voor een grote rijkdom aan verschillende planten en dieren. Een rondje door en langs het laagveenmoeras in het hart van Friesland maakt duidelijk waarom het een Natura 2000-gebied is en het de status van nationaal park heeft. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie met gebak en tijdens deze heerlijke cruise geniet u van een heerlijk koffietafel.

Na afloop van de rondvaart brengt de chauffeur u weer terug naar uw opstapplaats.

Midzomercruise De Alde Feanen

Vertrek: 26 juli (=VOL) en 21 augustus 2024

 

Lezersprijs: € 89,- p.p.

Exclusief: € 3,50 reserveringskosten per boeking

Opstapplaatsen

26 juli: Emmen – Hoogeveen – Assen – Hoogkerk – Drachten
21 augustus: Winschoten – Veendam – Assen – Hoogkerk – Buitenpost

Informatie en reserveren

Deze dagtocht wordt uitgevoerd door Veenstra Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Veenstra Reizen via 0511 – 541 809 (ma-vrij).

  • Reis per luxe touringcar
  • Koffie/thee met oranjekoek
  • 3,5 uur durende Rondvaart Alde Feanen
  • Koffietafel
vanaf € 89,00 Boeken ›

Reislabels:

Meer zoals dit:

Meer zoals dit: