Ga naar boven

Arrangement Almelo in het mooie Twente

De stad Almelo biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er diverse gezellige cafés en restaurants, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook bent u slecht enkele minuten verwijderd van Gravenallee, een prachtig natuurgebied. Bent u een liefhebber van kunst, dan kunt u een bezoek brengen aan Galerie en Skulpturenpark Groeneveld, hier kunt u de grootste beeldencollectie van Twente vinden.

U verblijft in Hotel Huis van Bewaring (3*), een designhotel gelegen in het centrum van Almelo en gehuisvest in een voormalige gevangenis.  Het hotel beschikt over bijzondere themakamers met elk een unieke inrichting. Uw dag begint met een heerlijk ontbijt in de ontbijtruimte. In de koffiecorner heeft u de gelegenheid uw eigen koffie of thee te zetten. Hotel Huis van Bewaring ligt op loopafstand van het NS-station. 

 

Arrangement Twente Almelo

Geldig tot en met 31 oktober 2024

 

2-daags stadsarrangement: vanaf € 52,- p.p.

3-daags stadsarrangement: vanaf € 133,- p.p.

Gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer.

Niet inbegrepen: verblijfsbelasting € 1,60 p.p.p.n. Reserveringskosten € 9,50 per boeking.

Informatie en reserveren

Dit arrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Goedverblijf.nl.

Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Goed Verblijf via 085 – 489 90 19 o.v.v. reisnummer MHN1023.

  • afhankelijk van arrangement: 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- en theefaciliteiten aanwezig
  • Gratis WIFI

 

vanaf € 52,00 Boeken ›

Reislabels: