Ga naar boven

Magische kerst met André Rieu

Een prachtige en volledig verzorgde 2-daagse kerstreis naar het MECC in Maastricht, waar André Rieu en zijn Johan Strauss orkest een kerstconcert geven. Geniet van de mooiste kerstnummers, de walsen, dansers, het koor en internationale solisten. De volgende dag kunt u genieten van de kerststad Maastricht.

Magische kerst met André Rieu

Kerst in Maastricht

U beleeft een prachtige avond met André Rieu.  De concert locatie het MECC in Maastricht wordt omgetoverd tot een winterwonderland om in de kerststemming te komen.
De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere bekende nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten.
Voor aanvang van het concert maken we een stop voor een diner.

De volgende dag kunt u na uw ontbijt genieten van de stad Maastricht. In de winterperiode wordt Maastricht geheel gehuld in kerstsfeer. In de middag verlaten we Limburg en maken op de terugreis een stop voor een 3-gangendiner.

LET OP: u verblijft in verschillende hotels, afhankelijk van welke opstapplaats u kiest! Deze staan vermeld bij informatie en reserveren, onderaan deze pagina.

 

 

Vertrekdatum:

zaterdag 10 december 2022

Prijs: € 349,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer.
Toeslag eenpersoonskamer Genk € 40,00 en toeslag eenpersoonskamer Heerlen € 64,50.

Exclusief: €15,- reserveringskosten per boeking, bijdrage SGR €5,- p.p.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen:

Route Friesland: Buitenpost – Quatrebras – Tytsjerk – Leeuwarden – Grou – Heerenveen – Joure – Lemmer. Verblijf in ECU hotel in Genk.    

Route Drachten, Groningen en Drenthe: Dachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Hoogeveen – Meppel. Verblijf in Hotel de Rousch te Heerlen. 

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511 – 541 809 (ma-vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie of thee met lekkers in de bus op de heenreis
  • 2e rang kaarten voor het kerstconcert van André Rieu
  • Diner op dag 1
  • 1 x een overnachting in Hotel de Rousch te Heerlen of het ECU hotel in Genk
  • 1 x ontbijt
  • 3-gangendiner op de terugreis

Dag 1- diner en concert
Voor aanvang van het concert maken we een stop voor een diner.
Vervolgens beleeft u een prachtige avond met André Rieu. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een winterwonderland. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten.

Dag 2 – Maastricht en 3-gangendiner
De volgende dag kunt u na het ontbijt genieten van de prachtige kerststad Maastricht. In de winterperiode wordt de stad getransformeerd tot een gezellig kerstparadijs. In de middag verlaten we Limburg en beginnen aan de terugreis. We maken op de terugreis een stop voor een 3-gangendiner.

vanaf € 349,00 Boeken ›

Reislabels: