Ga naar boven

Magische kerst met André Rieu

André Rieu en zijn Johan Strauss orkest geven een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad. Het concert ‘Kerst in Maastricht” wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar!

De dag na het concert bezoeken we het mooie stadje Valkenburg dat volledig in kerstsferen is gehuld.

Vertrek: 15 december 2024

 

Lezersprijs: € 415,- p.p.

O.b.v. een tweepersoonskamer. Toeslag eenpersoonskamer € 60,-
Exclusief: € 15,- reserveringskosten per boeking, bijdrage SVGR € 5,- per persoon en reis- en annuleringsverzekering

Opstapplaatsen

Route Friesland: Buitenpost – Noardburgum – Leeuwarden – Heerenveen – Joure – Lemmer
Route Groningen/Drenthe: Drachten – Hoogkerk – Assen – Hoogeveen – Meppel

Informatie en reserveren

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Veenstra Reizen via 0511 -541 809 (ma-vrij).

Dag 1  – Concert André Rieu
Na de ophaalroute rijden we naar Maastricht. U beleeft een sprookjesachtige middag met André Rieu. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting komt u direct in de kerststemming. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Na afloop van het concert rijden we naar ons dineradres. In de winterperiode wordt de stad getransformeerd tot een veelzijdig, uniek, gezellig en gastvrij kerstparadijs, waar al uw zintuigen worden geprikkeld. Aan het einde van de middag dineren we in het centrum. Na het diner rijden we naar Urmond voor de overnachting.

Dag 2 – Valkenburg
De volgende dag kunt u rustig ontbijten. Na het ontbijt rijden we naar Valkenburg. Het Geulstadje Valkenburg is weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet gezellig en ontspannen van de vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! In de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats, maar niet voordat we nog heerlijk hebben gegeten.

 

 

 

  • Reis per luxe touringcar
  • Koffie of thee met lekkers in de bus op de heenreis
  • 2e rangs kaarten voor het kerstconcert van André Rieu (middagvoorstelling)
  • Diner dag 1
  • Overnachting in v/d Valk Hotel Stein-Urmond**** o.b.v. logies/ontbijt
  • Afscheidsdiner
vanaf € 415,00 Boeken ›

Reislabels: