Ga naar boven

Eindeloos genieten op Ameland

Een korte vakantie op Ameland; de ideale bestemming om een echt vakantiegevoel te krijgen. De vakantiepret begint al op de boot. De wind op het buitendek, de zilte zeelucht, zwevende meeuwen en het zonnetje op uw gezicht. In de verte ziet u Ameland al liggen. Hier gaat u eindeloos genieten van het strand, de zee en de duinen, natuurreservaat Het Oerd en natuurlijk de gastvrijheid van de eilanders zelf. Op Ameland zijn slechts 4 dorpjes. De oude gerestaureerde huisjes ademen nog steeds de sfeer uit van vroeger toen men nog leefde van visserij en de walvisvaart. Wie de vuurtoren beklimt wordt beloond met een prachtig uitzicht over het eiland. Het zal u goed doen, lekker even weg.

Hotel Ameland (3*) is een gemoedelijk, sfeervol familiehotel op 10 minuten lopen van het dorp én het Noordzeestrand. De ruime kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon en tv. Het ruime terras op de zonzijde geeft u het gevoel van rust en ruimte. Praat ’s avonds lekker na in de sfeervolle lounge met bar.

Eindeloos genieten op Ameland

Vertrekdatum: geldig t/m 31 december 2024 m.u.v. feestdagen

 

Lezersprijs 3-daags arrangement: € 180,- p.p.

Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag alleengebruik: € 17,50 per nacht. 
Toeslag bij verblijf in juni t/m augustus: € 30,00 p.p.p.n..

Exclusief: toeristenbelasting: € 3,40 p.p.p.n. en reserveringskosten: € 14,95 per boeking

Informatie en reserveren

Dit arrangement wordt georganiseerd door Marrea Minivakanties. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Marrea Minivakanties via 0571- 27 77 44.

  • Ontvangst met koffie of thee
  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijt
  • 2 dagen gebruik van elektrische fiets
  • Kortingsvouchers voor verschillende restaurants op Ameland
  • Gebruik van WiFi

 

vanaf € 180,00 Boeken ›

Reislabels: