Ga naar boven

Dagtocht Texel

Texel is met zijn ongerepte natuur, zoals duinen, natuurparken, fantastische verlaten witte stranden en dennenbossen een prachtige dagbestemming! We vertrekken ‘s ochtends richting Den Helder voor de overtocht naar Texel. In de touringcar krijgt u koffie met cake. Na de overtocht stapt een gids bij ons in de bus voor een rondrit over het eiland langs charmante plaatsjes en de mooie natuur. Na de rondrit rijden we weer naar De Koog, waar u vrije tijd heeft om op eigen gelegenheid te lunchen, een terrasje te pakken of een strandwandeling te maken.
Rond kwart voor 3 vertrekken we naar het juttersmuseum. Bij binnenkomst vertelt de strandjutter over alles wat op het strand is aangespoeld. Juttersverhalen met veel humor, u valt van de ene verbazing in de andere als soms de meest vreemde voorwerpen de revue passeren. Na het bezoek gaan we weer met de veerboot naar Den Helder. Op de terugreis genieten we van een heerlijk 3-gangendiner.

Dagtocht Texel

Vertrek: 25 juli,  19 en 22 augustus 2024

 

Lezersprijs: € 85,- p.p.

Exclusief: € 3,50 reserveringskosten per boeking

Opstapplaatsen

25 juli en 22 augustus: Hoogeveen – Meppel – Heerenveen – Joure – Bolsward
19 augustus: Buitenpost – Hoogkerk – Leek – Drachten – Leeuwarden – Harlingen

Informatie en reserveren

Deze reis wordt uitgevoerd door Veenstra Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Veenstra Reizen via 0511 – 541 809 (ma-vrij).

  • Reis per luxe touringcar
  • Overtocht Den Helder – Texel v.v.
  • Koffie/thee met cake
  • Rondrit o.l.v. een gids
  • Entree juttersmuseum
  • Afscheidsdiner
vanaf € 85,00 Boeken ›

Reislabels:

Meer zoals dit:

Meer zoals dit: