Ga naar boven

Dagtocht met boottocht van Den Bosch naar Heusden

Vanaf diverse opstapplaatsen in het noorden rijden we naar Den Bosch waar, in het stadscentrum, de rondvaart naar Heusden begint. De historische vestingstad Heusden aan de Bergsche Maas is de schakel tussen de Biesbosch en ‘s-Hertogenbosch. Op het nostalgische schip de ‘Ouwe Dirk’ neemt Rederij Wolthuis u mee langs de oude handelsroute tussen Den Bosch en Heusden. Tijdens de rondvaart over de Maas geniet u van de mooie poldernatuur van Brabant en Gelderland. Via de Dieze, Engelen en de Maas zetten we koers naar de vestingstad Heusden. De route zit boordevol unieke bezienswaardigheden en we passeren diverse pittoreske dorpen zoals Bokhoven, Ammerzoden en Well. In de sluis bij Engelen maken we het schutten in een sluis van dichtbij mee.

In Heusden krijg u voldoende gelegenheid om de vele bezienswaardigheden van de vestingstad te ontdekken. U kunt door de 17e-eeuwse straten wandelen en leuke winkels en gezellige restaurants bezoeken. Historische plekjes zijn er genoeg!

Na een verblijf van circa twee uur stappen we weer aan boord bij Rederij Wolthuis en varen we weer rustig terug naar Den Bosch.

 

Bus- en boottocht van Den Bosch naar Heusden

Vertrekdata: 25 juli (=VOL), 8 augustus (=VOL) en 29 augustus 2024

 

Prijs: € 119,-  p.p.

Exclusief:  reserveringskosten € 3,75 per boeking

 

Opstapplaatsen

25 juli en 29 augustus: Drachten – Heerenveen – Joure – Lemmer
8 augustus: Leek – Hoogkerk – Assen – Beilen _ Hoogeveen – Meppel

 

Informatie en reserveren

Deze dagtocht wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • vervoer per luxe touringcar
  • rondvaart Den Bosch – Heusden
  • Bossche Bol
  • tomatensoep met worstenbroodje
  • mini borrelplank
  • 3-gangendiner
vanaf € 119,00 Boeken ›

Reislabels: