Ga naar boven

8-daagse reis Gastvrij Tirol, Oostenrijk

Reis met ons mee naar het prachtige Tirol. Per touringcar maken we verschillende excursies en bezoeken o.a. Lech, Lermoos, Innsbruck en Garmisch Partenkirchen. Daarnaast worden mooie rondritten gemaakt over diverse bergpassen waarbij u een panoramisch uitzicht hebt op de Alpen waaronder de Zugspitze. We verblijven in het ***Seeblick hotel, in Nassereith; een traditioneel en gastvrij hotel gelegen aan een prachtig meertje.   

 

8-daagse reis Gastvrij Tirol, Oostenrijk

Vertrek: 22 juli en 12 augustus 2023

 

Lezersprijs: € 835,- p.p.

Geen toeslag eenpersoonskamer.

Exclusief:  Reserveringskosten € 15,- per boeking, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p. en reis-en annuleringsverzekering.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Leeuwarden – Drachten – Leek – Hoogkerk – Groningen – Assen – Beilen – Hoogeveen

Deze prachtige reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of u neemt telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1. Heenreis
‘s Ochtends rijden we vanuit onze opstapplaatsen met onderweg een korte lunchstop naar Landhotel Seeblick*** te Nassereith.

Dag 2. Gurgltal
Na het ontbijt is er voor de liefhebbers een wandeling met de hoteleigenaar door de omgeving, gevolgd door een lunch in het hotel. ’s Middags bezoeken we het Hexendorf in Gurgltal. We maken een rondleiding door het Heimatmuseum, gevestigd in een oude boerderij uit 1734.

Dag 3. Prachtige rondrit met vergezichten
Vandaag rijden we een mooie route over verschillende bergpassen. Eerst rijden we via de Fernpass naar Bichlbach en gaan we door het Berwangertal naar Wath in het Vorarlgebergte. Hierna rijden we door naar Lech, de wintersportplaats van onze Koninklijke familie.  Na de lunch rijden we via de Flexenpas en Arlbergpas weer terug naar ons hotel.

Dag 4. Innsbruck Hofgarten
De ochtend is ter vrije besteding of u kunt meegaan met een wandeling van ongeveer twee uren o.l.v. de hoteleigenaar. Na de lunch rijden we naar Innsbruck, de hoofdstad van Tirol waar we Hofgarten bezoeken. Deze tuin grenst aan de Keizerlijke Hofburg en bestaat al 450 jaar. Aansluitend heeft u tijd om de Altstadt van Innsbruck te verkennen.

Dag 5. Ötztal
Halverwege de ochtend rijden we met de touringcar via een prachtige route door het Ötztal en Sellraintal met een traditionele Tiroler lunch op het middaguur in Kühtai. In deze hoog gelegen wintersportplaats kunt u wandelen of op een terrasje zitten en genieten van het uitzicht op de Alpen. Via het idyllische Sellraintal en Axams rijden terug naar het hotel.

Dag 6. Der Zugspitze
Vandaag is er een prachtige bus excursie met een route rond de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland. Via Lermoos rijden wij naar Garmisch Partenkirchen waar we een kleine wandeling o.l.v. een gids maken. De plaats is vooral bekend om het jaarlijkse skischansspringen op nieuwjaarsdag. Een bezoek aan de St. Martin kerk mag niet ontbreken. Na de wandeling is er een Beierse lunch. Hierna vervolgen we onze weg en gaan het Vioolbouwmuseum bezoeken in Mittenwald. Een verrassend leuk museum waar het oude ambacht van het vioolbouwen wordt getoond. We rijden langs Seefeld terug naar ons hotel.

Dag 7. Haus der Fasnacht
Na het ontbijt bezoeken we het ‘Haus der Fasnacht’ . Dit museum toont de geschiedenis van de Imster Schemenlaufens: een feest te vergelijken met carnaval. Daarna rijden we via een mooie route terug naar het hotel voor de lunch. ’s Middags wordt een wedstrijd Stock Schießen georganiseerd bij het hotel.

Dag 8. Terugreis
Na het ontbijt vertrekken we weer richting Nederland. Vandaag hebben we nog een diner om de reis af te sluiten. U wordt weer teruggebracht naar uw opstapplaatsen.

 

 • Vervoer per comfortabele touringcar
 • 7 x overnachting met ontbijtbuffet
 • 6 x 4-gangen diner
 • 1 x Grillavond
 • 6 x Tiroler lunch
 • welkomstdrankje en afscheidsdrankje hotel
 • 1 x Kaffee und Kuchen hotel
 • Gids in Garmisch Partenkirchen
 • Entree Hofgarten Innsbruck
 • Entree Heimatmuseum Gurgtal
 • Entree Vioolbouw Museum
 • Entree Haus der Fasnacht.
 • StockSchießen
 • Muziekavond in het hotel
 • Afscheidsdiner op de terugweg
vanaf € 835,00 Boeken ›

Reislabels: