Ga naar boven

5-daagse all inclusive reis Zeeland

Ontdek Zeeland tijdens deze bijzondere all inclusive tour. Per touringcar maken we prachtige excursies naar o.a. De Deltawerken, Neeltje Jans, de historische stad Middelburg en vestingstad Sluis. Tijdens de reis verblijven we in het Enjoyhotel De Blaauwe Leeuw, een uitstekend middenklasse hotel gelegen aan de Westerschelde in het centrum van Terneuzen. In deze historische havenstad zijn nog veel sporen te vinden uit het verleden zoals vestingwerken, het oude stadhuis en het bijzondere bouwwerk “Het Arsenaal”. 

5-daagse all inclusive reis Zeeland

Vertrek: 6 mei 2023

 

Lezersprijs: € 699,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Geen toeslag 1 persoonskamer (beperkt aantal).

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, reserveringskosten € 15,- per boeking en Consumentenbijdrage SGR €5,- p.p.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Leeuwarden – Drachten – Leek – Hoogkerk – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1. Heenreis – Dordrecht
‘s Morgens rijden we vanuit verschillende opstapplaatsen naar Dordrecht, waar we stoppen voor een lunch en een stadswandeling. Dordrecht is een stad met een rijke historie. In Dordrecht maken we een wandeling langs de binnenhavens, waar de destijds opgeslagen goederen duidelijk worden door de straatnamen zoals de Wijnstraat en Wijnhaven. Na de wandeling kunt u op één van de vele terrassen genieten van een hapje en een drankje. Hierna rijden we via Zuid-Beveland naar Terneuzen waar we we halverwege de middag worden verwacht in Enjoyhotel De Blaauwe Leeuw.

Dag 2. Sluis
‘s Ochtends kunt u Terneuzen op eigen gelegenheid verkennen. Een wandeling langs de Scheldeboulevard is zeker de moeite waard om de Westerschelde van dichtbij de beleven. Na de lunch in het hotel rijden we naar vestingstad Sluis aan de grens met België. Sluis heeft historische vestingwallen met oude stadspoort en heeft als enige stad in Nederland een stadhuis met een belfort, een Vlaamse klokkentoren. Hier kunt u een wandeling maken of een drankje drinken op een terras. Aan het eind van de middag rijden we weer terug naar ons hotel.

Dag 3. Middelburg – Deltawerken Neeltje Jans
‘s Morgens bezoeken we Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Middelburg is een historische stad met grachtenpanden, kronkelende steegjes en de toren ‘Lange Jan’. Voor de liefhebbers is er een wandeling met stadsgids geregeld. Na de lunchpauze rijden we naar de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans. Een gids vertelt ons over de stormvloedkering en er wordt een film over de bouw van de Deltawerken getoond. Daarna kunnen we deelnemen aan een rondleiding over de expositie, waarna we de Stormvloedkering zullen bezichtigen.

Dag 4. Veere
‘s Morgens rijden we naar Veere. Een historische havenstad op Walcheren. Nog steeds ligt de haven in de zomerperiode vol met mooie jachten en zeilboten. In de middag rijden we via Oostkapelle naar Domburg, de oudste kustplaats van Zeeland, waar we stoppen voor een lunchpauze. Hier kunt u genieten van het strand en het mooie landschap achter de duinen. Na ons bezoek aan Domburg rijden we via de kust via Westkapelle en Zoutelande naar Vlissingen, waar we de veerboot nemen naar Breskens om terug te rijden naar ons hotel.

Dag 5. Terugreis
Na het ontbijt rijden we via de Oosterschelde Stormvloedkering, Schouwen-Duiveland en de Brouwersdam terug naar het Noorden. Op de terugweg hebben we een afscheidsdiner, waarna u wordt teruggebracht naar uw opstapplaats.

 

 • Vervoer per touringcar
 • Ontvangst met  koffie/thee en gebak
 • 4 x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
 • 4 x warme lunch of lunchpakket
 • 4 x een driegangen keuzediner of een dinerbuffet
 • Koffiecorner: de hele dag gratis koffie en thee
 • Dagelijks tussen 17:00 uur en 24:00 uur gratis bieren, wijnen frisdranken, vruchtensappen, jenever en Apfelkorn
 • Iedere avond een versnapering
 • Iedere avond entertainment, waaronder een bierproeverij en live muziek
 • Alle bus excursies per touringcar
 • Een stadsgids in Middelburg
 • Entree, rondleiding en film in Deltapark Neeltje Jans
 • Diner op de terugreis
vanaf € 699,00 Boeken ›

Reislabels: