Ga naar boven

3 dagen uitwaaien in heerlijk Zeeland

Burgh-Haamstede, een parel aan de Noordzeekust. U geniet hier van meer dan 17 kilometer zandstrand, soms wel honderd meter breed, met prachtig uitzicht op de imposante Oosterscheldekering. U kunt het historische Slot Haamstede uit de dertiende eeuw bezoeken en de Plompe toren van Koudekerke, een overblijfsel uit de zeventiende eeuw, beklimmen. En voor avonturiers biedt het duingebied een uitdagend mountainbikeparcours. Burgh-Haamstede is waar geschiedenis en natuur samenkomen. Vergeet niet het nabijgelegen Veere, Zierikzee en Middelburg te bezoeken!

U verblijft in Grand Hotel ter Duin (4*) in Burgh-Haamstede. Het hotel is gelegen aan de voet van de Zeepeduinen en op loopafstand van het centrum. De hotelkamers zijn in een sfeer van art nouveau ingericht en er zijn duurzame materialen gebruikt. Een aantal kamers zijn voorzien van een tussendeur, ideaal als u met kinderen reist! In het Grand café kunt u niet alleen genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker wijntje, hier kunt u ook heerlijk ontspannen dineren. De luxe Spa & Wellness biedt alle mogelijkheden om te ontspannen en om op te laden.

 

3-daags arrangement Zeeland

Geldig tot en met 31 oktober 2024

 

Lezersprijs: vanaf € 134,50 p.p.

Gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer.

Niet inbegrepen: verblijfsbelasting € 3,50 p.p.p.n. Reserveringskosten € 9,50 per boeking.

Informatie en reserveren

Dit arrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Goedverblijf.nl.

Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Goed Verblijf via 085 – 489 90 19 o.v.v. reisnummer MHN0923.

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangendiner (1e avond)
  • Feel happy moment (gratis hapjes tussen 17.00 en 18.00 uur)
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna, Turks stoombad & fitness
  • Gratis WIFI

 

 

vanaf € 134,50 Boeken ›

Reislabels: