Ga naar boven

Locatie: Yin

Locatie: Yang

10.15 – 10.45 uur | Dalstra Reizen
Slagveldreis Normandië 

6 juni 1944, de geallieerden bestormen de stranden van Normandië om Europa te bevrijden van de Duitse invasie. Met de slagvelden als decor word je tijdens deze presentatie meegenomen naar dat moment, het gebied en nog veel meer.

Spreker: Wybo Boersma

10.15 – 10.45 uur | Sovjet Reizen
De parels van Centraal-Azië

Ingeklemd tussen o.a. het grote China en Kazachstan ogen Kirgizië en Oezbekistan als een stipje op de wereldkaart. Beide landen hebben echter veel te bieden. Zo is Kirgizië een prachtige bestemming voor liefhebbers van de natuur en culturele diversiteit en zijn de oude steden van Oezbekistan een waar wereldwonder. Sovjet Reizen neemt je dit jaar mee naar Centraal-Azië.

Spreker: Helen de Jong

11.00 – 11.30 uur | RIGHT Ramailotrek Nepal
Reizen op maat door Nepal

RIGHT Ramailotrek Nepal vertelt over culturele reizen op maat door Nepal. Ze vertellen je over alle toeristische plekjes, maar nog veel belangrijker: hoe zij een bijdrage leveren aan het welzijn en de werkgelegenheid van de dorpen.

Sprekers: Annette Reiling & Dhiraj Thapa

11.00 – 11.30 uur | Ciao Tutti
De streek Puglia

Ga mee naar de hak van de Italiaanse laars, om het pure, prachtige Puglia te aanschouwen– van de Gargano in het noorden tot de kaap bij Santa Maria di Leuca in het meest zuidelijke puntje, alles komt voorbij.

Spreker: Saskia Balmaekers

11.45 – 12.15 uur | De Fotoreizigers
Buiten de gebaande paden

Buiten de gebaande paden op vakantie; het klinkt zo simpel. Maar hoe doe je dat als er overal steeds meer toeristen zijn? Laurien van den Hoven geeft een kijkje in de keuken van de Fotoreizigers.

Spreker: Laurien van den Hoven

11.45 – 12.15 uur | Askja Reizen
Welkom in IJsland!

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen al jaren de basis voor een reis naar IJsland. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Laat je meeslepen tijdens deze presentatie over alles wat IJsland te bieden heeft.

Spreker: Frank Steenhuisen

12.30 – 13.00 uur | Fru Amundsen
Pelgrimswandelingen in Noorwegen

Wil je even ontsnappen aan de alledaagse hectiek? Even stilstaan bij het eigen bestaan? Ben je op zoek naar fysieke en mentale uitdagingen of wil je gewoon genieten van de natuur? Wil jij meer weten over de pelgrimstochten of benieuwd naar Noorwegen? Schuif dan aan bij deze lezing.

Spreker: Carla Joustra

12.30 – 13.00 uur | Tiara Tours
Trans Siberië/Mongolië Express

Tijdens de reispresentatie van Tiara Tours vertelt Silvie vol enthousiasme over haar ervaring met de Trans Siberië/Mongolië Express door Rusland, Mongolië en China. Je komt meer te weten over de mogelijke routes, beste reistijd en globale kosten van deze bijzondere reis.

Spreker: Silvie Sweegers

13.15 – 13.45 uur | Fair Mundo Travel
Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Fair Mundo Travel laat graag het echte, het authentieke, van de bestemming en haar bevolking zien. Benieuwd naar een reis met een fly drive? Of gaat je voorkeur uit naar een rondreis met privégids? Kom langs en Marja vertelt je er meer over!

Spreker: Marja Molenaar

13.15 – 13.45 uur | Travel Nepal
Een bezoekje aan Nepal

Een prachtige natuur, een kleurrijke cultuur met als adembenemende achtergrond de Himalaya. Voor iedereen die wil relaxen, wandelen, rondtrekken of klimmen; Nepal is de ultieme bestemming.

Spreker: Helmich Riezebos

14.00 – 14.30 uur | Ciao tutti
Italiaanse gewoontes, leefstijl, do’s & don’ts 

Hoe zoet is dat zoete Italiaanse leven? Hoe kun je er als reiziger deel van uitmaken? En hoe integreer je het ook een beetje in je dagelijkse leven als je niet op reis bent? Wil jij meer weten over het Italiaanse leven? Laat je dan inspireren door Saskia van Ciao tutti!

Spreker: Saskia Balmaekers

14.00 – 14.30 uur | De Fotoreizigers
Fotograferen op vakantie 

Foto-apparatuur mee op reis en hoe houd je het schoon?  Fotograaf Anton Harfst geeft tips over wat mee te nemen op reis en laat zien hoe je je camera schoon en droog houdt.

Spreker: Anton Harfst

14.45 – 15.15 uur | Dalstra Reizen
Slagveldreis Ardennen

Een reis in het teken van het laatste grote offensief van de Duitse Wehrmacht aan het westfront in de Tweede Wereldoorlog. Wybo Boersma neemt je dit keer mee naar de Ardennen.

Spreker: Wybo Boersma

14.45 – 15.15 uur | Cosse camper adventure
Kleinschalige begeleide camperreizen in Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland

Een begeleide camper reis? Individueel op ‘adventure’? Een campertraining volgen? Kom naar de presentatie en luister wat Cosse Camper Adventure allemaal te bieden heeft?

Spreker: Maletha Cosse-Ophof

15.30 – 16.00 uur | Saffraan Reizen
Perzië, de schatten van de Zijderoute

Saffraan Reizen heeft een flink aantal bestemmingen op de oude Zijderoute waar cultuurhistorische schatten liggen die we anno 2019 tijdens onze kleurrijke rondreizen nog steeds kunnen bekijken.  Hun reisspecialist vertelt er over en laat mooie beelden zien tijdens deze presentatie over het Oude Perzië.

Spreker Dionne Delnoy

15.30 – 16.00 uur | Approved by Danielle
Sri Lanka, een eiland vol verassingen!

Sri Lanka is 1,5 keer zo groot als Nederland. Wist jij dat er zoveel te beleven valt op dit kleine stukje?
Reizen langs bergdorpen, rijstvelden, palmstranden een de Boeddhistische cultuur. Ook je zintuigen draaien overuren. Bonte reclame borden, toeterende tuktuks en de geuren van verschillende kruiden.

Spreker: Danielle Werner

16.15 – 16.45 uur | Sunair NL
De Kanaaleilanden

Niet aan de andere kant van de wereldbol, maar verrassend dichtbij! Maak nader kennis met de ideale bestemming voor de echte levensgenieters: Jersey, Guernsey, Herm, Alderney en Sark.

Spreker: Linda Andeweg

16.15 – 16.45 uur | Droomreis Tanzania
Tanzania, zo veel meer dan safari

Tijdens deze reispresentatie word je van alles verteld over de mooiste wildparken ter wereld, de hoogste berg van Afrika, de grote migratie en de bijzondere meren. Maar ook wat er nog meer te beleven is en wat een reis naar Tanzania nu zo speciaal maakt.

Spreker: Martin Slager