Ga naar boven

Nieuwe monster trechter glijbaan ‘Saltato’ in Nooitgedacht geopend

Het wachten is eindelijk voorbij. Vakantieresort Hof van Saksen onthulde recentelijk de nieuwste waterattractie voor echte waaghalzen. Het resort opende een nieuwe monster trechter glijbaan van maar liefst 195 meter lang sinds deze maand voor bezoekers. Daarbij hebben de vier trechters van de ‘Saltato’ een doorsnede van vijf meter. Vrienden en familie kunnen hier de sensatie van hun leven meemaken.

 

Exclusieve waterpret

Bovendien geeft het resort in Nooitgedacht aan te blijven investeren in exclusieve waterpret. “Met de Saltato bieden we met name de oudere kinderen een bijzondere ervaring. We streven ernaar om onze gasten een buitengewone vakantiebeleving op het hoogste niveau te bieden en willen hen bij elk bezoek weer verrassen,” aldus Roland Rozenbroek, General Manager van Hof van Saksen.

Intense rit

De ‘Saltato’ is de langste monster trechter glijbaan ter wereld. In een 2-persoonsband worden de gasten door vier trechters met een doorsnede van 5 meter heen en weer gestuurd. De spectaculaire lichteffecten maken de rit compleet en nog intenser. De naam Saltato staat voor muzikale sprongen en is een knipoog naar de opera Carmen van Bizet. Het eerste deel van de glijbaan is kabbelend, dan golvend en vervolgens beland je met een donderend geraas in de volgende trechter. Een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de video hieronder om alvast een indruk te krijgen:

Door: Amanda van Loon

Geplaatst op: 5 juli 2019
Geplaatst door: Amanda van Loon
Deze pagina delen: