Ga naar boven

Las Vegas komt dit weekend naar Amsterdam!

Er is een nieuwe rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar Las Vegas. Daarbij gaat deze nieuwe vlucht volgende maand officieel van start.

Las Vegas komt dit weekend naar Amsterdam! Er is een nieuwe rechtstreekse KLM vlucht van Amsterdam naar de stad die nooit slaapt in Amerika. Daarbij gaat deze nieuwe vlucht volgende maand officieel van start. Daarom brengt de Amerikaanse stad voor één weekend een unieke ervaring naar Amsterdam.

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei krijgt iedereen die naar het Tobacco Theater in Amsterdam komt de kans om via een reeks Instagrammable ruimtes met interactieve kunstinstallaties naar deze Amerikaanse stad te “reizen”. Bovendien ontbreken de Las Vegas-showgirls natuurlijk ook niet. Daarnaast maak je ook nog eens kans om een reis te winnen met overnachtingen in het luxe Palms Casino Resort.

De deuren zijn dit weekend op zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot 20:00 uur met een happy hour van 16:00 tot 18:00 uur. De eerste 100 gasten die tijdens de happy hour arriveren ontvangen een gratis signature Las Vegas-cocktail.

 

Geplaatst op: 24 mei 2019
Geplaatst door: Amanda van Loon
Deze pagina delen:
Deze pagina delen: