Ga naar boven

Herfsttinten zwerftocht Tecklenburgerland

Dichtbij de Nederlandse Grens ligt het heuvellandschap van het Tecklenburgerland. Oude bossen, spectaculaire rotsformaties, oude burchten en kastelen maken dit tot een uniek gebied.

Herfsttinten zwerftocht Tecklenburgerland

Bezoek aan het oude en pittoreske stadje Tecklenburg

‘s Morgens vroeg vertrekken we vanaf uw opstapplaats richting Duitsland. Daar maken we een stop voor koffie met gebak en vervolgen de reis met een prachtige tocht door het in herfstkleuren getooide Tecklenburgerland. Voor de lunch zijn we te gast in de belevingsboerderij van Löbke waar een lunch wordt geserveerd met producten uit de streek. Deze producten kunt u ook kopen in de eigen landwinkel.

Hierna bezoeken we het schilderachtige vakwerkstadje Tecklenburg. Het stadje is een lust voor het oog met haar mooie vakwerkhuizen en nauwe steegjes met verrassende doorkijkjes naar de kasteelruïne Tecklenburcht. Ooit was deze burcht, van de voormalige graven van Tecklenburg, de grootste en machtigste burcht op een heuveltop in Noord-Duitsland. Nu is het één van de mooiste ruïnes van Münsterland. De dag sluiten we af met een heerlijk diner in Duitsland. Hierna gaan we huiswaarts waar een ieder weer naar de opstapplaats wordt gebracht.

 

Vertrekdata:

woensdag 9 november 2022
woensdag 16 november 2022

Prijs

Lezersprijs: € 89,- p.p.
Exclusief: € 3,75 reserveringskosten per boeking.

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Drachten – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of u neemt telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Kaffee & Kuchen
  • Rondrit Tecklenburger land
  • Lunch in de Boerderij Löbke Hof
  • Bezoek aan Tecklenburg
  • Driegangendiner in Duitsland op de terugreis
vanaf € 89,00 Boeken ›

Reislabels: