Ga naar boven

Floriade, 2- of 3-daags hotelarrangement

Bezoek de Floriade 2022 in Almere: ontdek de prachtige expo en geniet van al het moois!  Het entreebewijs voor de Floriade is al inbegrepen bij dit arrangement. U overnacht in Hotel Dorhout Mees*** aan het Veluwemeer of in Hotel de Hoeve van Nunspeet ***.

Floriade, 2- of 3-daags hotelarrangement

Verschillende hotels

U kunt tijdens dit arrangement tussen 2 verschillende hotels kiezen. Hotel Dorhout Mees aan het Veluwemeer in Biddinghuizen of in Hotel de Hoeve van Nunspeet in het Veluwse dorp Nunspeet.

Hotel Dorhout Mees*** heeft een golfbaan en in totaal 54-holes. Het hotel is stijlvol ingericht en beschikt o.a. over een restaurant. Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van de sauna en het solarium.
De Hoeve van Nunspeet***  is stijlvol en landelijk zijn ingericht en de kamers van alle moderne comfort voorzien zijn! Ontspannen kan in het binnenzwembad en de sauna. Door het uitzicht op de bosrijke omgeving voelt u zich direct thuis.

 

Geldig tot en met 9 oktober 2022, m.u.v. feestdagen

 

Prijs:

Lezersprijs:
2-dagen € 79,50 p.p.
3-dagen € 114,00 p.p.

Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag alleengebruik: € 85,- p.p. per nacht.

Exclusief: toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n. Reserveringskosten: € 14,50 per boeking.

 

Informatie en reserveren: 

Dit arrangement wordt georganiseerd door Marrea Hotelarrangementen in samenwerking met betreffende hotels. Voor boeken of meer informatie gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Marrea Hotelarrangementen via 0571 – 27 77 44.
Let op of u het juiste hotel kiest, voor 2 of 3 dagen!

  • 1 of 2 x overnachting
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijt
  • Toegangskaart voor Floriade EXPO
  • Gebruik van Wifi
vanaf € 79,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: