Ga naar boven

Fietsvakantie Vechtdal Overijssel & Twents Ootmarsum

Heerlijk 5 dagen fietsen inclusief ontbijt & diner en bagage transport. U hoeft nergens om te denken!

Fietsvakantie Vechtdal Overijssel en Twents Ootmarsum

Overijssels Vechtdal en prachtig Twente

Verken het Overijssels Vechtdal en het prachtige Twente rondom Ootmarsum tijdens een fietsvakantie van 5 dagen. Het Vechtdal is een natuurrijke, groene, gastvrije en bijzondere vakantiebestemming, waar je je fijn voelt en je het gevoel hebt echt tot rust te komen. Twente staat bekend als een uniek gebied om te wandelen en te fietsen. Windmolens, watermolens, vennetjes, karakteristieke houtwallen en Saksische boerderijen.
U fietst van de ene accommodatie naar de andere en iedere avond geniet u van een heerlijk diner.
De routes voeren u langs de mooiste plekjes waaronder rivier De Vecht, de Lemelerberg en door natuurgebied het Springendal. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken, deze wordt voor u vervoerd!

Accommodaties:
-De Johanneshoeve (Westerhaar-Vriezenveensewijk)
-Art Bed & Breakfast Ootmarsum of  Hotel de Rozenstruik (Ootmarsum)

 

Geldig t/m 31 oktober 2021

 

Prijs:

Lezersprijs: 5 dagen: € 329,- p.p.

Prijs is o.b.v. een 2-persoonskamer. Eenpersoonstoeslag op aanvraag.
Reserveringskosten : € 9,50 per boeking. Exclusief toeristenbelasting (€ 1,25 tot € 2,50 p.p.p.n.)

 

Informatie en reserveren:

Dit arrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Goedverblijf.nl.
Ga voor meer informatie of het reserveren van dit hotelarrangement naar de website of neem telefonisch contact op met hen via 085 – 489 90 19 (onder vermelding van reisnummer ndc0221).

  • 2x overnachting bij De Johanneshoeve
  • 2x overnachting bij Art Bed & Breakfast Ootmarsum of Hotel de Rozenstruik (Ootmarsum)
  • 4x uitgebreid ontbijt
  • 4x heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige fietsroutes van hotel naar hotel (ca. 35 tot 50 km per dag)
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren

Dag 1
U reist naar De Johanneshoeve

Dag 2
Na een overnachting en een royaal roomservice ontbijt wacht u een mooie fietsdag door het fraaie Vechtdal. De route voert u o.a. langs Beerze, een buurtschap met een beschermd dorpsgezicht waarin u zich terug waant in de Middeleeuwen. Via een bosrijke route komt u aan in Ommen, dit toeristische stadje ligt aan de Vecht en u vindt hier diverse terrassen om even op adem te komen. Vanuit Ommen fietst u richting de Lemelerberg. Deze stuwwal met een hoogte van 60 meter is ontstaan in de voorlaatste ijstijd. De Lemelerberg wordt gekenmerkt door heide, loofbos en stuivende zandvlaktes. Het hele jaar trekt de berg recreanten van heinde en verre. Bij terugkomst bij de Johanneshoeve kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen roomservice diner.

Dag 3
De volgende dag vertrek u te fiets richting Ootmarsum. Deze route brengt u langs Natura2000 gebied De Engbertsdijksvenen, een staatsnatuurmonument. U fietst verder richting Mander en passeert o.a. de Molen van Bels en de Molen van Frans. Deze twee bovenslagmolens zijn aan het begin van de 18de eeuw gebouwd aan de Mosbeek en waren in gebruik als papiermolen. In de Molen van Bels is een restaurant gevestigd. Even later fietst u door het prachtige gebied het Springendal, ook wel ‘de tuin van Nederland’ genoemd. U vindt hier bossen, hooilanden, heide en graslanden. Ook liggen er verschillende meertjes, beken, kwelvijvers en watervalletjes. Uw fietsdag eindigt in Ootmarsum waar uw koffers al op uw wachten. ‘s Avonds dineert u in het restaurant van Hotel de Rozenstruik.

Dag 4
Na het ontbijt in Ootmarsum kunt u deze kunststad en de omgeving verkennen. Een route van ca. 40 km. voert u door het mooie coulissenlandschap, recreatiegebied het Hulsbeek en Natuurgebied Achter de Voort, Agelerbroek & Voltherbroek. Laatstgenoemde zijn 3 loofbosgebieden welke voornamelijk uit loofbossen bestaan.

Dag 5
Op de laatste dag van uw vakantie fietst u een mooie route terug naar Westerhaar. U fietst de Kuiperberg af en komt o.a. door Tubbergen, Albergen en langs Landgoed Herickhave.

vanaf € 329,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: