Ga naar boven

Fietsvakantie Twente & Salland

Kom genieten van alles wat de prachtige Overijsselse streken Twente en Salland te bieden hebben tijdens een 4- 5- of 7-daagse fietsvakantie.

Fietsvakantie Twente & Salland

Ontdek Twente en Salland per fiets

Twente
Op het gebied van kunst en cultuur is er veel te beleven in Twente, van traditioneel tot de moderne tijd. Enkele aanraders zijn het bezoeken van kunstdorp Diepenheim (u vindt hier tevens de 7 kastelenroute). In Delden kunt u Museum No Hero (net geopend en nu al heel populair) en Kasteel Twickel met haar prachtige tuinen bezoeken. Daarnaast zult u het kunststadje Ootmarsum bezoeken tijdens uw vakantie in Twente.

Salland
Deze streek wordt gekenmerkt door historische dorpen, mooie landgoederen met bijbehorende havezaten, landhuizen, kastelen en boerderijen. De grootste trekpleister is de prachtige Sallandse Heuvelrug dat tot één van de grootste droge heidegebieden van Europa behoort. Vele zeldzame diersoorten zoals de korhoen, de nachtzwaluw, de hazelworm en de zandhagedis hebben zich genesteld in dit gebied. Daarnaast vindt u er Schotse Hooglanders en het sterrenobservatorium de Palthetoren.

Tijdens deze vakantie overnacht u in verschillende hotels.
U ontvangt routes van hotel naar hotel die door adembenemende natuur en pittoreske dorpjes voeren. U bepaalt zelf waar en wanneer u stopt om bijvoorbeeld te genieten van het uitzicht of een hapje te eten.
‘s Avonds kunt u aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner en uw bagage wordt van het ene naar het andere hotel gebracht!

De start van de route is in Delden en bij onvoldoende beschikbaarheid zal er gezocht worden naar een ander startpunt.

 

Geldig tot en met 31 oktober 2021

Prijs:

Lezersprijs

 • 4 dagen (3 hotels, ieder 1 nacht) € 249,- p.p.
 • 5 dagen (2 hotels, ieder 2 nachten) € 299,- p.p.
 • 7 dagen (3 hotels, ieder 2 nachten) € 419 p.p.

 

 • Toeslag éénpersoonskamer : € 25 p.n.
 • Reserveringskosten : € 9,50 per boeking
 • Exclusief toeristenbelasting € 1,25 tot € 2,50 p.p.p.n.

De hotels

Hotel Wapen van Delden ***
Dit moderne en sfeervolle hotel ligt aan de rand van de fraaie, middeleeuwse stad Delden. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, een gezellige bar, een binnenzwembad, een sauna, een zonnebank en vier bowlingbanen. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. De hotelkamers zijn standaard voorzien van een televisie, een kluisje, koffie/thee faciliteiten en een eigen badkamer.

Hotel de Zwaan ***
Dit hotel ligt in het centrum van Raalte. Het hotel is voorzien van een verwarmd binnenzwembad, een Turks bad, een sfeervol restaurant en de gezellige bar de Gelagkamer met een grote open haard. De keuken bereidt regionale gerechten met producten uit de streek. In het gehele hotel kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. De kamers van het hotel beschikken o.a. over koffie- en theefaciliteiten, een televisie en een eigen badkamer.

Landhuishotel de Herikerberg ****
Dit hotel beschikt over 30 landelijke hotelkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. De Herikerberg is bij uitstek een prachtig vertrekpunt voor een mooie tocht door de Sallandse Heuvelrug. In de Bistro wordt gewerkt met producten uit de streek. U kunt hier de gehele dag terecht voor ontbijt, lunch en diner.

 

Informatie en reserveren:

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Goedverblijf.nl. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Goedverblijf via 085 – 489 9019.
U kunt reserveren met kortingscode NDC0121.

 • 1 of 2x overnachting bij Hotel Wapen van Delden***
 • 1 of 2x overnachting bij Hotel de Zwaan***
 • 1 of 2x overnachting bij Landhuishotel Herikerberg****
 • 3, 4 of 6x uitgebreid ontbijt en heerlijk 3-gangen diner
 • Fietstasje gevuld met routeboekje, regenponcho,
 • flesje water & bandenplaksetje
 • Prachtige fietsroutes van hotel naar hotel (ca. 50 km per dag)
 • Bagagetransport naar het volgende hotel
 • Gratis WiFi & parkeren
vanaf € 249,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: