Ga naar boven

Dagtocht Soldaat van Oranje

De musical, gebaseerd op het verhaal van één van de grootste verzetsstrijders van Nederland: Erik Hazelhoff Roelfzema, is de langstlopende Nederlandse musical. Meer dan 3,2 miljoen bezoekers hebben dit spektakel al bijgewoond. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog vaart Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen in Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Het publiek beleeft de voorstelling in een 360 graden draaiende theaterzaal; een indrukwekkende belevenis! 

Dagtocht Soldaat van Oranje

Vertrek: 27 december 2023, 21 februari en 13 maart 2024

 

Lezersprijs: €155,- p.p.

Exclusief: reserveringskosten €3,75 per boeking

Opstapplaatsen

Drachten – Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Informatie en reserveren

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

‘s Morgens vertrekken we, vanuit verschillende opstapplaatsen, met de touringcar naar de TheaterHangaar in Katwijk. We zullen ruim voor de middagvoorstelling aankomen en worden ontvangen met een welkomstdrankje. De voorstelling begint om 13:30 uur. Tijdens de pauze kunt u nog een gratis drankje krijgen en na de voorstelling is er een warme daghap. Vervolgens heeft u toegang tot de tentoonstelling “Morgen is vandaag, kun jij kiezen in oorlogstijd?” in het theater. Na de tentoonstelling vertrekken we met de touringcar weer terug naar uw opstapplaatsen. 

 

 

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 1e rang tickets
  • 2 x een consumptiebon
  • 1 x een warme daghap na de voorstelling
vanaf € 155,00 Boeken ›

Reislabels: