Ga naar boven

Dagtocht: Soldaat van Oranje

Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 3,1 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken.

Dagtocht: Soldaat van Oranje

De Musical

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema.

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot is betrokken bij bombardementen in Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

 

Vertrekdata:

woensdag 22 december 2021

 

Prijs:

Lezersprijs: €155,-  p.p

Exclusief: reserveringskosten €3,75 per boeking

 

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Drachten-Leek-Hoogkerk-Groningen-Haren-Assen-Beilen-Hoogeveen-Meppel

Informatie over de huidige coronamaatregelen rondom theaterbezoek:

Voor toegang tot het theater heeft u een “coronatoegangsbewijs” nodig. Bij een theaterbezoek met vaste zitplaatsen vervalt de 1,5 meter regel. Het is dan wel noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs te kunnen tonen d.m.v.

Vaccinatiebewijs: een volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin, welke geldig is vanaf 14 dagen na volledige vaccinatie.
Herstelbewijs: een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kunt u een afspraak maken voor een gratis coronatest.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • vervoer per luxe touringcar
  • 1e rang zitplaats (matineevoorstelling)
  • welkomstcocktail
  • pauzedrankje
  • maaltijd in Theaterhangaar

’s Morgens vertrekt de bus vanuit het noorden en rijden we naar Katwijk, Zuid- Holland, waar we ruim voor de middagvoorstelling zullen aankomen.

Ontvangst met een welkomstcocktail in de Theaterhangaar.

Aanvang voorstelling 13.30 uur.

In de pauze ontvangt u een drankencoupon en na de voorstelling is er een daghap (warm) en kunt u naar de tentoonstelling “Morgen is vandaag, kun jij kiezen in oorlogstijd?” in het theater.

Hierna vertrekt de bus van Paulusma Reizen weer richting het noorden en wordt een ieder weer naar de opstapplaatsen gebracht.

vanaf € 155,00 Boeken ›

Reislabels: