Ga naar boven

Dagtocht Lunchcruise over de Linge

Tijdens deze cruise over de Linge varen we stroomopwaarts richting Acquoy met een passage door het smalle sluisje bij fort Asperen en daarmee een stukje van de Nieuwe Hollandse Waterlinie of we varen richting Arkel langs prachtige natuurgebieden. 

Dagtocht Lunchcruise over de Linge

Varen over de Linge

 

Dagprogramma
In de ochtend vertrekken we richting de Betuwe. Voordat de prachtige vaartocht begint, kunt u eerst genieten van koffie of thee met gebak. Dan is het tijd voor de cruise, en vanaf een comfortabel schip kunt u genieten van alles wat de prachtige natuur te bieden heeft.

De vaartocht vindt plaats op rivier Linge, een mooie rivier die door het landschap van de Betuwe slingert. Aan boord van de rondvaartboot krijgt u een uitgebreide lunch, en ook koffie of thee met appelgebak is bij deze dagtocht inbegrepen. Na de cruise van ongeveer 4 uren loopt de dagtocht alweer ten einde. Een ontspannen dagtocht waarbij u de prachtige Betuwe kon bewonderen!

 

Vertrekdatum:

vrijdag 16 juli 2021
donderdag 22 juli 2021

 

Prijs:

Lezersprijs: € 79,- p.p.

Exclusief : reserveringskosten : €3,75  per boeking

 

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Buitenpost – Leeuwarden – Heerenveen – Drachten – Hoogkerk – Haren – Assen – Hoogeveen

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511- 541 809 (ma-vrij).

Zorgeloos boeken, bij COVID-19 kosteloos annuleren. Voor meer informatie hieromtrent neemt u contact op met Veenstra Reizen.  Veenstra Reizen reist volgens strikte voorwaarden van het RIVM.

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met gebak
  • 4 uur durende cruise over de Linge
  • Uitgebreide lunch met kroket incl. 1 consumptie

 

vanaf € 79,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: