Ga naar boven

Dagtocht kerstmarkten historisch Münster

Eén van de mooiste steden van Noord-Duitsland is Münster. Vlak voor kerst toveren maar liefst vijf kerstmarkten het oude centrum van Münster om tot een sprookje en nodigen uit om rond te slenteren, te winkelen, te genieten of op zoek te gaan naar de mooiste kerstcadeautjes en lekkernijen.

Dagtocht kerstmarkten historisch Mϋnster

Vertrek: 7 december 2022 = vertrekgarantie, 14 en 22 december 2022 = nog plaatsen beschikbaar!

 

Lezersprijs: € 85,-  p.p

Exclusief:  reserveringskosten € 3,75 per boeking.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Drachten – Leek – Hoogkerk – Groningen – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen  (op 22 december ook vanuit Leeuwarden – Grou – Heerenveen)

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website van Paulusma Reizen of neem telefonisch contact op via 0512 – 514 174.

Ontdek de kerstmarkten van Münster

‘s Morgens vertrekken we vroeg vanuit diverse opstapplaatsen naar Noord-Duitsland. In Münster bezoeken we de prachtige Altstadt met bijzondere pleinen, kerken en historische gevels. Er zijn maar liefst vijf verschillende kerstmarkten met meer dan 300 kraampjes. Er is genoeg tijd deze kerstmarkten te ontdekken. Aan het einde van de middag vertrekken wij naar ons dineradres voor een traditioneel Duits driegangendiner.  Hierna wordt u weer teruggebracht naar uw opstapplaats.

 

  • vervoer per luxe touringcar met chauffeur vanuit diverse opstapplaatsen
  • Kaffee & Kuchen
  • Duits driegangendiner op de terugreis
vanaf € 85,00 Boeken ›

Reislabels: