Ga naar boven

Dagtocht: herleef de Gouden Eeuw

Het Nederlandse Vestingmuseum is gevestigd in en op Bastion Turfpoort in de vesting in Naarden, midden in de Hollandse waterlinie. De vesting, de wallen, de grachten en artillerie uit verschillende perioden zijn in de open lucht te aanschouwen. Ondergronds is een collectie tentoongesteld die een beeld geeft van het soldatenleven in een vesting. Een gids neemt ons mee terug in de tijd.

Dagtocht: herleef de Gouden Eeuw

Schitterende vaartocht

Na vrije tijd in het centrum van Naarden maken we een schitterende vaartocht over de Vecht. We kronkelen door de historische dorpen in het veen- en weidegebied. Zo passeren we de vele buitenhuizen met prachtige tuinen en parken die rijke Amsterdammers in de Gouden Eeuw lieten bouwen, waaronder Slot Zuylen en Kasteel Nijenrode.

 

Vertrekdata: 

vrijdag 22 oktober 2021

 

Prijs

Lezersprijs: € 85,- p.p.
Reserveringskosten € 3,50,- per boeking

Boek nu zonder aanbetaling!

 

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Stadskanaal – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Deze reis wordt uitgevoerd door Veenstra Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511 – 541 809 (ma – vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2x Koffie/thee met gebak op de heenreis
  • Entree Nederlands Vestingmuseum Naarden
  • Rondleiding o.l.v. een gids
  • Boottocht over de Vecht
  • Koffie met cake tijdens de vaart
  • 3-gangendiner

Het Nederlandse Vestingmuseum is gevestigd in en op Bastion Turfpoort in de vesting in Naarden, midden in de Hollandse waterlinie. De vesting, de wallen, de grachten en artillerie uit verschillende perioden zijn in de open lucht te aanschouwen. Ondergronds is een collectie tentoongesteld die een beeld geeft van het soldatenleven in een vesting. Een gids neemt ons mee terug in de tijd. Hierna gaan we naar het centrum van Naarden waar u tijd te besteden heeft naar eigen invulling.

In de middag gaan we aan boord voor een schitterende vaartocht over de Vecht. We kronkelen door de historische dorpen in het veen- en weidegebied. Zo passeren we de vele buitenhuizen met prachtige tuinen en parken die rijke Amsterdammers in de Gouden Eeuw lieten bouwen, waaronder Slot Zuylen en Kasteel Nijenrode.

vanaf € 85,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: