Ga naar boven

Dagtocht naar het Dickens Festijn in
Deventer

Dit bijzondere festival vindt voor de kerstdagen in Deventer plaats. Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens komen tot leven. Tijdens deze dagtocht geniet u tevens van een sfeervolle boottocht, inclusief diner, over de IJssel naar Zwolle. 

Dagtocht Dickens Festijn in Deventer

Stadswandeling Deventer

’s Morgens vertrekken wij vanaf diverse opstapplaatsen in het Noorden naar Deventer voor een bezoek aan het Dickens Festijn. In het centrum van Deventer komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens tot leven: van Scrooge uit de roman “A Christmas Carol” tot Oliver Twist, de hoofdpersonage van een van de bekendste romans. Van Mr. Pickwick uit één van de eerste romans van Dickens, tot Christmas Carol Singers en van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Kortom: volop theater en muziek.
Om 15.30 uur vertrekt de boot uit Deventer voor een boottocht over de IJssel naar Zwolle. Aan boord wordt een diner geserveerd. In Zwolle stappen we in de bus en wordt iedereen naar de opstapplaats teruggebracht.

 

Vertrek:

zondag 11 december 2022 = vertrekgarantie

Lezersprijs: €89,-  p.p

Exclusief:  reserveringskosten € 3,75 per boeking.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel – Drachten – Leeuwarden – Grou – Heerenveen
(hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, de uiteindelijke ophaalroute wordt ca. 2 weken voor vertrek gemaakt)

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • vervoer in luxe touringcar met chauffeur
  • bezoek aan Dickens Festijn
  • boottocht over de IJssel van 2,5 uur
  • driegangendiner aan boord
vanaf € 89,00 Boeken ›

Reislabels: