Ga naar boven

Dickens Festijn in Deventer inclusief IJsselcruise

Beleef een bijzondere dagtocht naar het sfeervolle Dickens Festijn in Deventer. Bekende personages uit de wereldberoemde boeken van Charles Dickens komen in het historische centrum van Deventer tot leven. Personages zoals Scrooge, Oliver Twist, Mr. Pickwick en de Christmas Carol Singers. In totaal zijn er zo’n 950 personages te vinden. Een bijzondere belevenis om een keer mee te maken. Aansluitend stappen we aan boord van een boot van rederij Celjo voor een Candlelight Cruise, inclusief diner, over de IJssel naar Zwolle.

 

Dagtocht Dickens Festijn in Deventer

Vertrekdatum: 17 december 2023 (= volgeboekt)

 

Lezersprijs: € 99,-  p.p

Exclusief:  reserveringskosten € 3,75 per boeking.

Opstapplaatsen

Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel – Drachten – Leeuwarden – Heerenveen

Informatie en reserveren

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor het maken van een reservering klikt u hieronder op de knop ‘boeken’. Voor meer informatie of telefonisch reserveren kunt u contact opnemen met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • vervoer in luxe touringcar met chauffeur
  • bezoek aan Dickens Festijn
  • candlelightcruise van 2,5 uur
  • drie gangendiner aan boord

’s Morgens vertrekken we vanuit de diverse opstapplaatsen in het Noorden naar Deventer voor bezoek aan het Dickens Festijn.

Om circa 15.15 uur vertrekt de boot van rederij Celjo van uit Deventer voor een Candlelight Cruise. Aan boord wordt  een diner geserveerd.

In Zwolle stappen we weer in de bus en wordt iedereen weer naar de opstapplaats gebracht.

vanaf € 99,00 Boeken ›

Reislabels: