Ga naar boven

Amsterdam Light Festival

Een cultureel festival van licht wat de pracht van de stad in de schijnwerpers zet. Beleef het festival vanaf het water! Tijdens het Amsterdam Light Festival komen kunstenaars, ontwerpers en architecten van over de hele wereld samen en verlichten de binnenstad van Amsterdam door middel van diverse kunstwerken en installaties.

Dagtocht Amsterdam Light Festival

Amsterdam omgetoverd tot lichtkunstfestival

Tijdens deze editie wordt teruggeblikt op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de afgelopen edities terug op de Amsterdamse wateren.

Na het diner brengt de chauffeur u naar de opstapplaats voor deze rondvaart. Geniet in een heerlijk verwarmde boot van de prachtige lichtroute. In totaal zal er een twintigtal lichtkunstwerken langs de route worden geplaatst. De kunstwerken zijn afkomstig uit een rijke collectie lichtkunst. Ieder werk vertelt zijn eigen verhaal, maar ook onderling zijn er inspirerende verhalen en thema’s te ontdekken, welke u via een audiotour aan boord te horen krijgt.

 

Vertrekdata:

woensdag 7 december 2022
woensdag 14 december 2022
donderdag 15 december 2022

Prijs:

Lezersprijs: € 99,- p.p.

Exclusief: reserveringskosten € 3,50 per boeking

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen:

 

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen. Ga voor meer informatie of het boeken van deze dagtocht naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511 -541 809 (ma-vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie/thee met traktatie op de heenreis
  • Driegangendiner
  • 1,5 uur durende Amsterdam Light Cruise
vanaf € 99,00 Boeken ›

Reislabels: