Ga naar boven

8-daagse fietsvakantie Costa Blanca

Het zachte klimaat, de mooie natuur en de redelijk vlakke wegen bieden de juiste ingrediënten voor een heerlijke fietsvakantie in Costa Blanca. U verblijft in Guardamar del Segura, een stadje ten zuiden van Alicante.  De stad  heeft een prachtig zandstrand, een gevarieerd achterland en is een geweldige streek om per fiets te ontdekken. Ter plaatse is een Nederlandse vertegenwoordiger aanwezig en een op 3 dagen is er begeleiding tijdens de fietstocht. De fietsroutes worden uitgevoerd met een GPS systeem, waarvan u op de eerste dag uitleg krijgt. Een uitbreiding en keuze uit meerdere routes is mogelijk. Tijdens deze fietsvakantie is de huur van een E-bike inclusief.

8-daagse fietsvakantie Costa Blanca

Vertrek: 24 oktober 2023

 

Lezersprijs: € 1.059,- p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag eenpersoonskamer: € 65,- p.p.
Exclusief ruimbagage: een koffer van 15 kg (retour) € 36 – 68 en 20 kg (retour) € 46 – 98.
Fietshelm: in Spanje is verplicht. Ter plaatse te huur voor € 7,50 per week.

Niet inbegrepen: Reserveringskosten € 25,- per boeking, Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p. , reisbescheiden per post € 7,50 per stuk en reis- en annuleringsverzekering.

Informatie en reserveren

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Fitál vakantie specialist. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Fitál via 078 – 6920 115.

Dag 1. Heenvlucht en transfer
Uw reis begint met een vlucht van Rotterdam naar Alicante. Aansluitend een transfer van de luchthaven naar het hotel, van ca. 30 minuten.

Dag 2. Torrevieja : 47 km
Na het ontbijt en ontvangst van de informatie over de dag begint de fietstocht naar Torrevieja. Deze route verloopt voor een groot deel langs de kust. Onderweg is voldoende gelegenheid voor het maken van stops. U fietst vandaag in uw eigen tempo.

Dag 3. Guardamar en omgeving
Een vrije dag, waarop u de uitgestrekte markt van Guardamar kunt bezoeken. ’s Middags kunt u op de fiets de omgeving van Guardamar verkennen of genieten van het mooie strand.

Dag 4. Vlakke dorpenroute : 40 km
Na uw ontbijt staat er een vlakke rit door Spaanse dorpen op het programma, met enkele koffie-stops en gelegenheid tot lunchen. U kunt in het dorp Dolores het kerkje bezichtigen op het dorpsplein.

Dag 5. Palmenroute : 62 km
Na het ontbijt maken we een begeleide fietstocht langs de exotische palmenbossen van Elche en rijden we door het prachtige beschermde natuurpark El Fondo.

Dag 6. Almoradi route : 42 km
Vandaag kunt u op eigen gelegenheid met uw GPS een fietstocht maken door het achterland van Guardamar. We fietsen door Spaanse dorpen naar de plaats Alomoradi, waar we een bezoek brengen aan de uitgestrekte markt. U kunt ook op het gezellige plein genieten van één van de vele terrasjes.

Dag 7. La Pedrera : 50 km
Vandaag staat uw laatste begeleide fietstocht op het programma, waarvoor u eerst een transfer krijgt naar het prachtige meer Embalse de La Pedrera. We fietsen langs het meer met prachtige vergezichten en via rustige binnenwegen terug naar het hotel.

Dag 8. Transfer en terugvlucht
Tijd om uw koffer in te pakken om vervolgens teruggebracht te worden naar het vliegveld voor uw vlucht naar Rotterdam.

U verblijft in Hotel Guardamar, een prima middenklasse hotel op loopafstand van het zandstrand en met uitzicht op de Middellandse Zee. De kamers hebben een balkon, kluisje, koelkast en airconditioning. Het hotel heeft een buitenzwembad met ligstoelen, een bar en een restaurant.

 

 •  vliegticket Amsterdam – Alicante v.v.*
 • transfer vliegveld – hotel v.v.
 •  luchthaven belastingen
 • transfers genoemd in de tekst
 • 2 persoonskamer met bad of douche en toilet
 • halfpension
 • 3 gangen keuzediner (water en wijn inclusief)
 • begeleide fietstocht op dag 4, 5 en 7
 •  fietsroutes
 • e-bike
 • baddoeken service voor zwembad
 • reisbescheiden per e-mail
vanaf € 1.059,00 Boeken ›

Reislabels: