Ga naar boven

7-daagse Hollandcruise: Zeeland & Nationale parken

In Lemmer stapt u aan boord van het 4-sterren luxe schip de Leonora voor een prachtige zomercruise door Nederland!
Wat is er nu fijner dan een week genieten in eigen land?

7-daagse Hollandcruise: Zeeland & Nationale Parken

Vertrek en terugkomst in Lemmer 

Inschepen in Lemmer, welkom aan boord in uw eigen regio. Geen lange busritten. Vanaf het eerste moment geniet u van de vaarvakantie. Zodra we de trossen los gegooid hebben steken we het IJsselmeer over waarna we via het Amsterdam Rijnkanaal koers zetten naar het vestingstadje Willemstad. Dan komt het Nationale Park de Oosterschelde in beeld. Via het Veerse Meer vaart u naar Vlissingen, de stad van Michiel de Ruyter. Vergeet uw fototoestel niet voor de wandeling door het nostalgische Veere. De historische Statenstad Dordrecht ontdekt u tijdens een interessante excursie. Tot slot wacht u een grachtentour door Amsterdam met z’n prachtige patriciërs huizen. In uw thuishaven Lemmer ontscheept u op de laatste dag en neemt u afscheid van de Leonora, de bemanning en uw reisgezelschap.

• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleaders
• Nederlandssprekende gidsen tijdens uw excursies
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Vaarschema:

Dag 1: Lemmer – Huizen
Dag 2: Huizen – Willemstad
Dag 3: Willemstad – Vlissingen
Dag 4: Vlissingen – Veere – Bruinisse
Dag 5: Bruinisse – Dordrecht
Dag 6: Dordrecht – Amsterdam – Lelystad
Dag 7: Lelystad – Lemmer

Er zijn vele excursie mogelijkheden. Deze kunt u bekijken door hier te klikken op het woord EXCURSIES

 

Vertrekdatum:

dinsdag 13 juli 2021

 

Prijs:

Lezersprijs: € 898,- p.p.

Exclusief : eventuele brandstoftoeslag, toeslagen voor andere type accommodaties (zie informatie hieronder), excursies (bij boeking of aan boord te reserveren), taxiservice (bij boeking te reserveren) drankenpakket (vooraf  te boeken per kamer).
• Calamiteitenfonds € 2,50 en ANVR boekingskosten € 30,- per factuur.
• SGR consumentenbijdrage € 5,- per persoon

 

De reissom is gebaseerd op een 2-pers. C-cabine Economy (16 m²), Hoofddek.

Toeslag
Toeslag 2-pers. C-cabine (16 m²), Hoofddek: € 98,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine Economy (16 m²), Middendek: € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine (16 m²), Middendek: € 298,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine Economy (16 m²), Bovendek: € 348,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine (16 m²), Bovendek: € 398,- p.p.
Toeslag 1-pers. A-cabine (12 m²), Bovendek: € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-suite (24 m²), Bovendek: € 698,- p.p.

Toeslag 2-pers. C-cabine voor alleengebruik (16 m²), Hoofddek: € 498,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-cabine voor alleengebruik (16 m²), Middendek: € 698,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine voor alleengebruik (16 m²), Bovendek: € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-suite voor alleengebruik (24 m²), Bovendek: € 1298,- p.p.

 

Informatie en reserveren:

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Friendship Cruises. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Friendship Cruises via telefoonnummer: 088- 13 07 300.

Meer bedenktijd nodig? Neen vrijblijvend een optie.
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een cruise te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Friendship Cruises houdt dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Bij annulering door Friendship Cruises van uw cruise door Nederland vanwege corona geen voucher, maar geld terug!
Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

 

 • 7-daagse cruise aan boord van het 4-sterren superior hotelschip Leonora
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
 • Volpension verzorging aan boord
  • Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijt, lunch, diner en midnight-snack)
  • Koffie met gebak bij inscheping
  • Welkomstcocktail met snacks
  • Welkomstdiner
  • Koffie met gebak in de middag
  • Happy hour
  • Afscheidscocktail met snacks
  • Captains Gala Dinner
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies
 • Gratis WiFi aan boord
 • Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar
 • Alle haven- en lokale belastingen

Dag 1: Lemmer – Huizen
Uw prachtige cruise begint in Lemmer. De inscheping aan boord van hotelschip Leonora vindt plaats om ca. 15.00 uur. U reist met eigen vervoer of per taxiservice naar de kade in Lemmer. We heten u welkom met een heerlijk welkomstdiner aan boord, een goed begin van uw cruise! Tijdens de maaltijd en in de sfeervolle salon maakt u kennis met uw medepassagiers. Ondertussen vaart uw hotelschip naar Huizen, waar u later op de avond zult afmeren.

 

Dag 2: Huizen – Willemstad

Het belooft een gevarieerde vaardag te worden. Via het Markermeer en het Amderdam-Rijnkanaal varen we naar Willemstad in het Hollandsch Diep. U ontdekt Willemstad te voet onder leiding van een deskundige gids. Na de wandeling wacht u een muzikale verrassing in de Koepelkerk in Willemstad. Vanavond blijft uw hotelschip afgemeerd liggen in Willemstad.

 

Dag 3: Willemstad – Vlissingen
Al vroeg in de morgen worden de trossen los gegooid voor een vaartocht richting Vlissingen door het Nationaal Park de Oosterschelde. Geniet op het Zonnedek van alle uitzichten die u voorbij glijden. Vanmiddag ontdekt u Walcheren per touringcar en maakt u stops in Goes, Domburg en Zoutelande. U drinkt koffie op de langste zeeboulevard van Vlissingen, de havenstad aan de Westerschelde.

 

Dag 4: Vlissingen – Veere – Bruinisse
Vroeg in de morgen zet uw hotelschip koers richting Veere, waar u tijdens het ontbijt zult afmeren. U kunt van boord om op excursie te gaan naar Veere, een prachtige stad die u een keer moet zien. Tijdens de lunch varen we naar Bruinisse, waar de liefhebbers deelnemen aan de excursie naar het watersnoodmuseum 1953.

 

Dag 5: Bruinisse – Dordrecht
U geniet van een ontspannen vaarochtend richting Statenstad Dordrecht waar u tijdens de lunch aankomt. Met een deskundige gids ontdekt u de historische stad te voet en brengt u een bezoek aan de Grote Kerk.

 

Dag 6: Dordrecht – Amsterdam – Lelystad
Vroeg in de morgen zet uw hotelschip koers richting Amsterdam, waar u tijdens de lunch afmeert. Vanaf uw hotelschip stapt u over op een kleinere variant voor een rondvaart per luxe salonboot over de Amsterdamse grachten. Een rondvaart van 1,5 uur in luxe en grandeur. Dé meest originele manier om Amsterdam te verkennen. Tijdens het diner worden de trossen nogmaals los gegooid en vaart u naar Lelystad.

 

Dag 7: Lelystad – Lemmer
Alweer de laatste dag van uw cruise door historisch Nederland. Vroeg in de morgen worden de trossen voor de laatste keer losgegooid richting Lemmer. De ontscheping vindt plaats na het ontbijt, om ca. 09.00 uur in Lemmer. U neemt afscheid van de Leonora en haar bemanning. Vanaf de kade in Lemmer keert u met eigen vervoer of per taxiservice huiswaarts. We hopen dat u heeft genoten van een prachtige cruise door Nederland.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

 

vanaf € 898,00 Boeken ›

Reislabels: