Ga naar boven

7-daagse busreis Achensee Tirol, Oostenrijk

Deze lezersreis is geschikt voor actieve senioren en biedt diverse begeleide wandelingen en langlaufroutes vanaf het hotel door de prachtige omgeving van de Achensee. We maken tevens een ‘zwerftocht’ met de touringcar, inclusief Tiroler lunch. Ook een bezoek aan de prachtige stad Innsbruck staat op het programma, waar we met een gids een mooie stadswandeling maken.

7-daagse busreis Achensee Tirol, Oostenrijk

Vertrek: 8 januari 2023 = VOL

 

Lezersprijs: € 685,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 90,-.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, publieksbijdrage SGR € 5,- p.p. en reserveringskosten € 15,- per boeking.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1:
We vertrekken al vroeg in de ochtend en rijden vanuit diverse opstapplaatsen, via een koffie- thee en lunchstop, naar ons hotel in Achenkirch. U verblijft in Hotel Fischerwirt***. Een comfortabel hotel gelegen aan de Achensee, met schitterend uitzicht op de Karwendelbergwereld. Het hotel ligt direct aan de langlaufroutes en geruimde winterwandelpaden. Daar worden we ontvangen met een welkomstdrankje en aansluitend een diner.

Dag 2:
Na een uitgebreid ontbijtbuffet kunnen we deelnemen aan een eenvoudige, begeleide wandeling door het dorp en omgeving.  Terug in het hotel genieten we van de Kaiserschmarren Jause lunch. Dit is een typisch Oostenrijks gerecht, een soort pannenkoekendeeg met rozijnen. In de namiddag is er Eisstockschießen mit Umdrunk (Curling met drankje) en ’s avonds dineren we in het hotel.

Dag 3:
Na het ontbijt maken we per touringcar een winterzwerftocht door de omgeving en tegen lunchtijd krijgen we van een echte Tiroler lunch geserveerd. ’s Avonds dineren we in het hotel en aansluitend maken we een fakkelwandeling met hierbij heerlijke glühwein.

Dag 4:
Na het ontbijtbuffet is er voor de liefhebbers een begeleide wandeling over de prachtige winterwandelpaden van Achenkirch en omgeving. ‘s Avonds is er een stevig Bauernbuffet met aansluitend live muziek in het hotel.

Dag 5:
Een dag ter vrije besteding. Na het ontbijt kunnen we op eigen manier van de winter genieten. In de namiddag is er een koffie met gebakbuffet en ’s avonds een diner in het hotel.

Dag 6:
Na het ontbijt brengen we een bezoek aan Innsbruck. De chauffeur brengt ons naar de sfeervolle hoofdstad van Tirol, bekend om z’n Gouden dak. Voor de liefhebbers is er een stadswandeling. ’s Middags gaan we weer terug naar Achenkirch. In de namiddag is er koffie met gebak in het hotel. ’s Avonds dineren we in het hotel.

Dag 7:
’s Morgens vroeg na het ontbijt vertrekken we naar Nederland. We besluiten de reis met een afscheidsdiner hierna wordt iedereen terug gebracht naar de opstapplaatsen.

 

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 1 x welkomstdrankje
 • 6 x overnachting met ontbijtbuffet
 • 5 x driegangendiner in het hotel (keuzemenu)
 • 1 x Bauernbuffet met live muziek in het hotel
 • 1 x Kaiserschmarren Jause (Oostenrijks gerecht, pannenkoekendeeg met rozijnen)
 • Eisstockschießen mit Umdrunk (Curling met drankje)
 • Winterzwerftocht per touringcar met Tiroler lunch
 • 3 x koffie met gebak in het hotel ’s middags
 • Fakkelwandeling met glühwein
 • 3 x een begeleide wandeling
 • Gratis gebruik van de sauna in het hotel
 • Bezoek Innsbruck met stadsgids
 • Afscheidsdiner op de terugreis
vanaf € 685,00 Boeken ›

Reislabels: