Ga naar boven

6-daagse busreis Achensee Tirol, Oostenrijk

Beleef de schitterende bergen, meren en bossen van Tirol tijdens deze reis naar de Achensee. Vanuit ***hotel Fischerwirt gaan we de adembenemende omgeving ontdekken. Het hotel ligt op loopafstand van het charmante dorp Achenkirch. Tijdens onze reis bezoeken we per touringcar o.a. de prachtige natuurgebieden van de Zillertaler Alpen, de Ahornboden en brengen we een bezoek aan de hoofdstad van Tirol: Innsbruck. Deze stad staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden, moderne architectuur en kleurrijke binnenstad. Geniet van de harmonie tussen mens en natuur in het mooie Tirol. 

6-daagse busreis Achensee Tirol, Oostenrijk

Vertrek: 30 april 2023

 

Lezersprijs: € 590,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 100,-.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, publieksbijdrage SGR € 5,- p.p. en reserveringskosten € 15,- per boeking.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Drachten – Leek – Hoogkerk – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1:
De ochtend van vertrek rijden we vanuit onze opstapplaatsen richting Oostenrijk met als bestemming ***Hotel Fischerwirt in Achenkirch; een comfortabel hotel met schitterend uitzicht op de Karwendelbergwereld. Aangekomen in ons hotel worden we ontvangen met een welkomstdrankje en een aansluitend diner.

Dag 2:
De dag starten we met een eenvoudige, begeleide wandeling door Achenkirch (de Kaiserschmarrenwandeling). Bij terugkomst in ons hotel staat er een typisch Oostenrijkse Kaiserschmarren Jause lunch voor u klaar. Na de lunch maken we een rondrit door de Zillertaler Alpen naar Mayrhofen. ‘s Avonds dineren we in het hotel. Na het diner krijgen wij een rondleiding in het Heimatmuseum in Achenkirch.

Dag 3:
Deze dag staat een bezoek aan Innsbruck op het programma. De stad staat bekend om de vele bezienswaardigheden zoals: Het Gouden Dak, De Hofburg en het Ambras Slot. U heeft tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Aan het eind van de middag rijden we via een mooie route terug naar Achenkirch. 

Dag 4:
Vandaag maken we een prachtige natuurtocht naar Ahornboden in het Karwendel, een dal met prachtige bergen. Hier lunchen we en vervolgens heeft u vrije tijd om bijvoorbeeld een wandeling te maken of vanaf een terras te genieten van de prachtige omgeving.

Dag 5:
Na het ontbijt gaan we naar Kufstein. In deze stad, met een grote burcht, kunt u het bekende Heldenorgel bewonderen. Na de lunchpauze bezoeken we Rattenberg, het kleinste en oudste dorp van Tirol, bekend vanwege kristalslijpen. ’s Avonds wordt in het hotel een Bauernbuffet met Tiroolse specialiteiten geserveerd.

Dag 6:
Na het ontbijt vertrekken we. Met verschillende pauzes onderweg rijden we via Duitsland terug naar Nederland. U wordt weer teruggebracht naar uw opstapplaats.

 

 • Vervoer per luxe touringcar
 • 1 x welkomstdrankje
 • 5 x overnachting met een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 4 x driegangendiner met saladebuffet
 • 1 x  diner in de vorm van een Tiroler Bauernbuffet
 • 1x Kaiserschmarren Jause lunch
 • 1x koffie met gebak (Tiroler Kuchen)
 • Wandeling met gastvrouw door Achenkirch
 • Excursie Ahornboden met lunch
 • Dagtocht naar Innsbruck
 • Dagtocht Kufstein en Rattenberg
 • 1 x rondleiding in het Heimatmuseum Achenkirch
vanaf € 590,00 Boeken ›

Reislabels: