Ga naar boven

7-daagse busreis Oostenrijk Tirol Achenkirch

De keizers van Oostenrijk ontdekten de Achensee als winterparadijs, een buitengewoon stukje Tirol, mooier en gevarieerder kunt u het zich niet voorstellen. De Natuur heeft het vakantie gebied Achensee alles geschonken wat nodig is om u te bekoren.

7-daagse busreis Oostenrijk Tirol Achenkirch

De altijd jong blijvende senior; winterreis naar de Achensee: een buitengewoon mooi stukje Tirol!

Wegens groot succes in voorgaande jaren herhalen wij deze sfeervolle en zeer goed verzorgde winterreis naar de Achensee met de plaats Achenkirch in Tirol.

Deze lezersreis is zeer geschikt voor de fitte senior, met begeleide wandelingen en langlaufroutes vanaf het hotel door de prachtige omgeving van de Achensee.
Daarnaast maken we onder andere een prachtige ‘zwerftocht’ met de touringcar inclusief Tiroolse lunch en bezoeken we Innsbruck waar we met een gids een mooie stadswandeling maken.

Deze Wintersfeerreis is voor de altijd jong blijvende senior  met wandelingen en langlaufen vanaf het hotel door de prachtige omgeving van de Achensee. De Skilift van Christlum ligt in het dorp met meerdere afdalingen.

Verblijf in Hotel Fischerwirt***

Verblijf in Hotel Fischerwirt gelegen aan de Achensee met schitterend uitzicht op de Karwendelbergwereld. Hotel met lift.  Hotel Fischerwirt***  is een uitstekend drie sterren hotel direct aan de langlaufloipen en geruimde Winter wandelpaden. Hotel met lift, restaurant en sauna. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht over de Achensee met sneeuw bedekte Tiroler berg wereld.

 

Vertrekdatum:

zondag 16 januari 2022

 

Prijs

Lezersprijs: € 655,- p.p.
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 90,-.

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, publieksbijdrage SGR € 5,- p.p. en reserveringskosten € 15,- per boeking.

 

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen-Emmen

Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Paulusma Reizen reist volgens strikte voorwaarden van het RIVM.

 

Inbegrepen:

 • 6x overnachting met ontbijtbuffet
 • kamers met comfort
 • Welkomstdrankje
 • 5x drie gangendiner in het hotel (keuze menu)
 • 1x Bauernbuffet  met live muziek in het Hotel
 • 1x kaiserschmarren Jause
 • Eisstockschießen mit Umdrunk
 • Zwerftocht met Tiroler lunch
 • 3x ’s middags koffie met gebak in het hotel
 • Fakkelwandeling met glühwein
 • 3x begeleide wandeling
 • Gebruik sauna
 • Bezoek Innsbruck met stadsgids
 • Afscheidsdiner op de terugreis
 • Vervoer in luxe touringcar

1e dag: Vertrek ’s morgens vroeg vanuit diverse opstapplaatsen rijden wij via een koffie-, lunch- en thee stop naar ons hotel in Achenkirch.  Ontvangst met welkomstdrankje en aansluitend dineren.

2e dag: Na het uitgebreid ontbijtbuffet kunt u deelnemen aan eenvoudige, begeleide wandeling door het dorp en omgeving .   Voor de Kaiserschmarren  jause (lunch) zijn wij weer terug in het Hotel. In de namiddag is er Eisstockschießen mit Umdrunk (Curling met drankje) ’s avonds dineren in het hotel.

3e dag: Na het ontbijt een winterzwerftocht met de touringcar met een Tiroolse lunch tijdens de rondrit.
’s Avonds dineren in het hotel en aansluitend een fakkelwandeling  met  glühwein.

4e dag: Na het ontbijtbuffet voor de liefhebbers een wandeling onder begeleiding over de prachtige winterwandelpaden van Achenkirch en omgeving.  ‘s avonds Bauernbuffet met aansluitend live muziek in het Hotel

5e dag: Na het ontbijt kunt u weer heerlijk van de winter genieten.  In de namiddag is er een koffie en gebak buffet ’s avonds dineren in het hotel

6e dag: Na het ontbijt  kunt u een bezoek brengen aan Innsbruck. De chauffeur brengt u naar de sfeervolle hoofdstad van Tirol, bekend om z’n Goudendak. Voor de liefhebbers is er een stadswandeling geregeld . ’s middags weer terug naar Achenkirch. In de namiddag koffie en gebak in het hotel ’s Avonds dineren in het Hotel

7e dag: ’s Morgens vroeg na het ontbijt vertrek voor de terugreis naar Nederland.  Wij besluiten de reis met een diner hierna wordt een ieder terug gebracht naar de opstapplaatsen.

vanaf € 655,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: