Ga naar boven

5 dagen Bergisches Land Duitsland “All-in genieten”

Eén van de verborgen parels in Duitsland is het Bergisches Land. Deze regio net ten oosten van Keulen en Düsseldorf biedt pittoreske dorpjes met  timmermanshuizen, heuvelachtige landschappen, meren en bossen: een mekka voor natuurliefhebbers.

5 dagen Bergisches Land Duitsland

Verborgen parel

Na elke bocht dennenbossen, talrijke rivieren en prachtige heuvellandschappen.  Samen met de uitstekende All Inn verzorging in Hotel Bierenbacher Hof, een verrassend leuke reis.
Het Bierenbacher Hof hotel is een traditioneel 3-sterrenhotel op een mooie locatie ten midden van de Oberbergischer Kreis, op 30 minuten afstand van Keulen. Het 3-sterrem hotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Bezoek het rustieke restaurant met zonneterras, de Middellandse Zee dance bar of barbecue hut. De uitstekende verse regionale gerechten met maakt het aanbod compleet.

 

 

Vertrekdatum:

zaterdag 1 oktober 2022

 

Prijs:

Lezersprijs: € 590,- p.p.
Prijs o.b.v. 2 personen per kamer, toeslag 1-persoonskamer € 135,-

Exclusief: reis- en annuleringsverzekering, kosten calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en reserveringskosten € 15,- per boeking en Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.

 

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

 • 4x overnachting met ontbijtbuffet
 • 4x lunch of lunchpakket
 • ontvangst in hotel met koffie of thee met gebak
 • 4x diner in het hotel
 • dagelijks alle consumpties van 17.00u. t/m 24.00u. in het hotel
 • koffiecorner, de gehele dag gratis koffie in het hotel
 • iedere avond entertainment met o.a. live muziek
 • alle busexcursies
 • panorama rondvaart Rijn
 • entree Bergisches Freilichtmuseum Museum
 • afscheidsdiner op de laatste dag

1e dag
’s Morgens vertrekken we uit diverse plaatsen in het noorden en rijden naar ons lunchadres voor een heerlijke Duitse maaltijd. Daarna vervolgen we onze weg en arriveren halverwege de middag bij ons hotelwaar u wordt ontvangen met koffie en gebak. ’s Avonds dineren in het hotel en aansluitend avondvertier in het hotel met gratis drankjes.

2e dag
Na het ontbijtbuffet krijgt u gelegenheid om de omgeving van het hotel te verkennen. Na de lunch in het hotel rijden we via een prachtige landschap naar het Bergisches Freilichtmuseum waar u een goed beeld krijgt van het leven rond 1900 d.m.v. oude gebouwen en ambachten. ’s Avonds dineren in het hotel en daarna avondentertainment.

3e dag
’s Morgens na het ontbijt maken we een prachtige rondrit door de heuvels van het Bergisches landschap naar het vakwerkhuisstad Freundenberg. Na dit stadje te hebben bezocht rijden we terug naar ons hotel voor een lekkere lunch. ’s Middags rijden we naar Keulen voor een panorama rondvaart over de Rijn . Vanaf de boot heeft u en prachtig uitzicht op Keulen met z’n imposante Dom. ’s Avonds dineren in het hotel.

4e dag
Vandaag maken we een prachtige busexcursie door het dal van Bröl, een kleine rivier en een zijtak van de rivier de Sieg en belanden zo in het Siebengebirge waar we Königswinter aan de Rijn gaan bezoeken. Het oord is bekend om haar Drachtenfels waar u een prachtig uitzicht heeft over de Rijn en Naturpark Siebengebirge.

5e dag
Na een heerlijk ontbijtbuffet nemen we halverwege de morgen afscheid van ons hotel en halverwege de middag besluiten we deze reis met een afscheidsdiner. Vervolgens wordt iedereen weer teruggebracht naar de opstapplaats.

vanaf € 590,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: