Ga naar boven

5-daagse vakantie in het prachtige Münster

Münster is een schitterende historische stad met veel prachtige gebouwen, gezellige pleinen en mooie parken. Münster staat eveneens bekend als fietsstad, prachtig aangelegde fietsroutes zorgen voor een enorm groot netwerk van fietspaden welk in en rond de stad ligt.

5-daagse vakantie in het prachtige Münster

Veelzijdige stad

Münster beschikt over veelzijdige gastronomie- en een uitgebreide cultuurscene. De goed verzorgde Westfaalse keuken wordt geserveerd in de talrijke restaurants van het historische centrum.
Bijzondere cafés en de oudste brouwerij van Münster vind je in het Kuhviertel.  Op zomeravonden is een wandeling naar de Kreativkai een aanrader, het uitgaansgebied van Münster aan de stadshaven.

Superior Kaiserhof Münster ****

Het superior Hotel Kaiserhof Münster biedt gastvrijheid, kwaliteit en het comfort op het allerhoogste niveau. Het hotel ligt tegenover het centraal station van Münster, binnen loopafstand van alle bezienswaardigheden en winkelstraten.
U kunt heerlijk ontspannen in het luxe 400m2 spa-center van het hotel met diverse sauna’s, geur-en kleurendouches, ijsbronnen, bubbelbad en massagemogelijkheden.  Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken in restaurant ‘Gabriel’s’ met uitstekende internationale gerechten.

 

Vertrekdatum:

tot en met 21 november 2021

 

Prijs:

Lezersprijs: €249,-  p.p.
*prijs o.b.v. een 2-persoonskamer. Géén toeslag 1-pers.kamer
Er mag 1 kind t/m 12 jaar gratis op de kamer van de ouders.

Exclusief:  toeristenbelasting

 

Informatie en reserveren:

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door HotelsinDuitsland.com. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com via 085- 043 9675

  • 3 overnachtingen in een 2-persoonskamer
  • 3 x zeer uitgebreid ontbijtbuffet
  • 4e nacht inclusief ontbijtbuffet gratis!
  • 2 x  3-gangendiner
  • gratis gebruik spa-center
  • géén reserveringskosten
vanaf € 249,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: