Ga naar boven

5-daagse stedentrip naar Praag, Dresden en Karlsbad

Tijdens deze reis bezoeken we de Gouden stad Praag, waar we met een Nederlandssprekende gids een stadswandeling maken. In Dresden, het Florence aan de Elbe, maken we een rondrit en wandelen we met een stadsgids langs de Zwinger, de Semper Opera, de Frauenkirche en de Hofkathedraal. Tot slot een bezoek aan het Tsjechische kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary) met haar authentieke badhuizen en mooie kerken. U verblijft in Best Western Ahorn Hotel Oberwiesenthal**** , gelegen in het prachtige kuuroord Oberwiesenthal.

5-daagse stedentrip naar Praag, Dresden en Karlsbad

Vertrek: 2 en 30 april en 17 september 2023

 

Lezersprijs: € 570,- p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag 1-persoonskamer €85,-

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, reserveringskosten € 15,- per boeking en Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Groningen – Leek – Hoogkerk – Haren – Assen – Beilen  – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1. Heenreis.
‘s Ochtends rijden we vanuit verschillende opstapplaatsen naar ons hotel in het prachtige kuuroord Oberwiesenthal.

Dag 2. Praag.
Vandaag staat een bezoek aan Praag op het programma: de Gouden stad van Europa. Hier maken we een wandeling met een Nederlands sprekende gids. De route gaat o.a. langs de Praagse burcht, de Vituskerk, paleizen, de Karelsbrug en het stadsplein met de Tynkerk. We eindigen bij het beroemde astrologische uurwerk. De middag is ter vrije besteding, waarna we teruggaan naar ons hotel.

Dag 3. Dresden.
Vandaag bezoeken we Dresden. Hier maken wij een rondrit en wandeling met een gids langs o.a. de Zwinger, de Semper Opera, de Frauenkirche en de hofkathedraal. De rest van de middag is ter vrije besteding, waarna we teruggaan naar ons hotel.

Dag 4. Karlsbad.
De dag begint vandaag met wat vrije tijd. U heeft de gelegenheid om de omgeving van het hotel en Oberwiesenthal te ontdekken. ‘s Middags bezoeken we het nabijgelegen Tsjechische kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary). Dit kuuroord heeft tal van oude badhuizen en een aantal mooie kerken.

Dag 5. Terugreis.
Na het ontbijt vertrekken we en rijden via enkele stops naar ons dineradres voor een afsluitend diner. Hierna wordt iedereen weer naar de opstapplaats gebracht.

 

  • Vervoer per luxe touringcar
  • 4 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 4 x een dinerbuffet in het hotel
  • bezoek Praag met stadsgids
  • bezoek Dresden met stadsgids
  • bezoek Karlsbad (Karlovy Vary)
  • driegangendiner op de terugreis
vanaf € 570,00 Boeken ›

Reislabels: