Ga naar boven

5-daagse luxe vakantie in historisch Berlijn

Berlijn is een stad van cultuur, historie en heel veel bezienswaardigheden. Daarmee is het één van de meest veelzijdigste hoofdsteden van Europa. De stad is zwaar getroffen door de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog en daarna jarenlang in tweeën gesplitst door de Berlijnse Muur. Deze geschiedenis van de stad vind je overal terug. Berlijn is ook een stad met veel moderne architectuur, moderne kunst en musea.     

5-daagse luxe vakantie in historisch Berlijn

Een stad vol bezienswaardigheden.

Berlijn is een grote en uitgestrekte stad vol bezienswaardigheden. Een paar tips: de beste plek om te zien hoe De Berlijnse Muur eruit zag is bij East Side Gallery. Hier staat nog een stuk muur, in 1990 beschilderd door 118 kunstenaars. Het Rijksdaggebouw, het parlementsgebouw van Duitsland, stamt uit de negentiende eeuw en heeft een unieke glazen koepel welke u kunt bezoeken. Via de Brandenburger Tor, bereikt u Unter den Linden. Aan deze laan staan mooie gebouwen zoals de Alte Bibliotheek, het prestigieuze Adlon Hotel en de Berliner Staatsoper. Dichtbij de Brandenburger Tor vindt u ook het indrukwekkende Holocaustmonument. De Potsdamer Platz is één van de bekendste en drukste pleinen in Berlijn. Hier ziet u veel moderne architectuur en hier staat één van de vijf overgebleven wachttorens uit de DDR-tijd. De Mall of Berlin, een populair overdekt winkelcentrum, ligt op een steenworp afstand. Op het Alexanderplatz staat de televisietoren van Berlijn. Met een lift kunt u naar het uitzichtsplatform op 203 meter hoogte.

U overnacht in Mercure Hotel Berlijn Tempelhof **** Dit hotel biedt comfortabele kamers, een gezellige hotelbar en een groot restaurant. Direct bij het hotel is een metrostation zodat u binnen 10 minuten op het Alexanderplatz kunt zijn, vertrekpunt voor vele belangrijke bezienswaardigheden in Berlijn.

 

 

Geldig tot en met april 2023

Lezersprijs: € 189,- p.p.

Prijs per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 120,- 

Informatie en reserveren:

Dit arrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door HotelsInDuitsland.com. Voor meer informatie of  boeken gaat u naar de website of neem telefonisch contact op via 085 – 0439 675 o.v.v. Lezersaanbieding krant

  • 4x overnachting in een 2-persoonskamer
  • 4x uitgebreid ontbijt
  • gratis parkeren in de parkeergarage
  • gratis WiFi op de kamer
  • 1 kind t/m 12 jaar gratis op de kamer van de ouders
  • géén reserveringskosten
vanaf € 189,00 Boeken ›

Reislabels: