Ga naar boven

5-daagse stedentrip naar Praag, Dresden en Karlsbad

Tijdens deze compleet verzorgde busreis verblijven we in Oberwiesenthal van waaruit we diverse uitstapjes maken. Zo bezoeken we de Gouden stad Praag, Dresden, ook wel het Florence aan de Elbe genoemd en tot slot gaan we naar het Tsjechische kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary), bekend vanwege de authentieke badhuizen en mooie kerken.

5-daagse stedentrip naar Praag, Dresden en Karlsbad

Praag, Dresden en Karlsbad.

Tijdens deze reis bezoeken we de Gouden stad Praag, waar we een wandeling maken met een Nederlands sprekende gids. Een bezoek aan de Praagse burcht en wandelen ver langs de Vituskathedraal, paleizen en buitenverblijven, over de Karelsbrug met de barokke beelden, het stadsplein met de Tynkerk en wereldberoemde astrologisch uurwerk staan op het programma. Er is vrije tijd om Praag te verkennen.
Dresden, het Florence aan de Elbe genoemd, is een prachtige stad waar een rondrit wordt gemaakt en een wandeling o.l.v. een stadsgids. O.a. langs de Zwinger, de Semper Opera, Frauenkirche en Hofkathedraal, waarna er vrije tijd is voor het verkennen van de stad.
In Oberwiesenthal bezoeken wij het nabij gelegen Tsjechische kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary) met tal van authentieke badhuizen en mooie kerken.
U verblijft in Best Western Ahorn Hotel Oberwiesenthal**** Dit is een uitstekend viersterren hotel in het prachtige kuuroord Oberwiesenthal.

 

 

Vertrekdatum:

zondag 16 oktober 2022

Lezersprijs: € 545,- p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag 1-persoonskamer €70,-

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en reserveringskosten € 15,- per boeking en Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Groningen – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen  – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

  • Vervoer per luxe touringcar vanaf een opstapplaats bij u in de regio
  • 4x overnachting met ontbijtbuffet
  • 4x dinerbuffet in het hotel
  • Kamers met alle comfort
  • Bezoek Praag met stadsgids
  • Bezoek Dresden met stadsgids
  • Bezoek kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary)
  • Driegangendiner op de terugreis
  • Belastingen

1e dag heenreis.
Vertrek vanuit verschillende opstapplaatsen. We rijden via een koffie-/lunch- en theestop naar ons Best Western  Ahorn Hotel Oberwiesenthal in het prachtige kuuroord Oberwiesenthal. ’s Avonds uitgebreid dinerbuffet in het hotel.

2e dag Praag.
Na het ontbijtbuffet vertrek naar de Gouden stad Praag. ’s Morgens maken wij een wandeling met een Nederlands sprekende gids. Wij beginnen bij de Praagse burcht en wandelen ver langs de Vituskathedraal via paleizen en buitenverblijven over de Karelsbrug met de barokke beelden  naar het stadsplein met de Tynkerk en wereldberoemde astrologisch uurwerk. In het oude centrum heeft u ’s middags vrije tijd  in de stad, hierna terug naar ons hotel. ’s Avonds dinerbuffet in het hotel.

3e dag Dresden.
Na het ontbijtbuffet naar Dresden, het Florence aan de Elbe. In deze geweldige mooie stad maken wij een rondrit en wandeling o.l.v. een stadsgids. We gaan o.a. langs de Zwinger, de Semper Opera, Frauenkirche en Hofkathedraal.  ’s Middags vrije tijd in de stad. ’s avonds dinerbuffet in het hotel.

4e dag Karlsbad.
Na het ontbijtbuffet vrije tijd in Oberwiesenthal. ’s Middags bezoeken wij het nabij gelegen Tsjechische kuuroord Karlsbad (Karlovy Vary) het herbergt een tal van authentieke badhuizen en enkele mooie kerken  ’s Avonds dinerbuffet in het hotel.

5e dag terugreis.
’s Morgens vroeg vertrek na het ontbijt via enkele stop naar ons dineradres. Na het diner wordt een ieder weer naar de opstapplaats gebracht.

vanaf € 545,00 Boeken ›

Reislabels: