Ga naar boven

5-daagse busreis Gouden Herfst Beieren

Reizen langs verschillende bergmeren en genieten van een prachtige rondvaart. Beleef Salzburg en Bad Ischl o.l.v. een gids, een rondvaart  en een sfeervol Mozart diner concert in Salzburg.

 

5-daagse busreis Gouden Herfst Beieren

Salzburg en Bad Ischl

Wij hebben weer een prachtige busreis voor u samengesteld naar Beieren in Duitsland.

U zult o.a. genieten van een prachtige rondvaart over de Königssee naar St. Bartholomä. We brengen onder leiding van een gids een bezoek aan Salzburg en Bad Ischl. Ook bezoeken we het toenmalige buitenverblijf van Hitler, Kehlsteinhaus bijgenaamd het Adelaarsnest.
We beleven een sfeervol Mozart Dinner concert in Salzburg.

Een zeer complete reis met uitstekende verzorging in een hotel met 3,5 sterren; Hotel Rupertihof in Ainring. Dit is een hotel met zwembad, sauna en lift

 

Vertrekdatum:

zondag 5 september 2021
zondag 10 oktober 2021

 

Prijs

Lezersprijs: € 660,- p.p.
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer, toeslag 1-persoonskamer € 50,- 

Exclusief: Reserveringskosten € 15,- per boeking,  calamiteitenfonds € 2,50,- per boeking , publieksbijdrage SGR € 5,- p.p.

 

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Drachten – Heerenveen – Wolvega – Steenwijk – Marum – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

 

Voor meer informatie omtrent kosteloos annuleren in verband met COVID-19 neemt u contact op met Paulusma Reizen.

 • vervoer per luxe touringcar
 • 4x overnachting met ontbijtbuffet
 • 1x Mozart Dinner concert te Salzburg
 • 3x diner in het hotel
 • entree museum Obersalzberg
 • bus retour Kehlsteinhaus
 • rondvaart Königssee naar St. Bartholomä v.v.
 • gids in Salzburg
 • Kaffee und Kuchen in Bad Ischl
 • muziekavond hotel
 • afscheidsdiner op terugreis

Voor meer informatie omtrent kosteloos annuleren in verband met COVID-19 neemt u contact op met Paulusma Reizen.

Woensdag , 1e dag heenreis
Vertrek ’s morgens vroeg. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden we via een koffie-, lunch- en thee stop naar ons hotel in  Ainring in de Beierse Alpen.

Donderdag, 2e dag Salzburg
Halverwege de morgen vertrekken we naar de Mozartstad Salzburg  en starten we met een stadswandeling door de Altstadt van Salzburg.
Hoogtepunten van de stad zijn o.a. Mirabell Schloss , de Dom en de Peterskerk, geboortehuis van Mozart en Vesting Hohensalzburg.
Hierna krijgt u vrije tijd in de stad. ’s Avonds is er een Mozart Dinner concert in de Barokzaal van de St. Peterskerk.  Aanvang 19.00u. (duur ca. 2,5 uur).Hierna brengt de chauffeur u terug naar het hotel.

Vrijdag, 3e dag  Obersalzberg
Na het ontbijtbuffet vertrekken we naar Obersalzberg. Hier krijgen we een audio rondleiding  door het documentatie- centrum en krijgt u een goed beeld van de geschiedenis rondom Hitler’s buitenverblijf. Vervolgens bezoeken we het toenmalige buitenverblijf van Hitler Kehlsteinhaus bijgenaamd het Adelaarsnest.  Wij rijden met speciale bus een schitterende route naar boven waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en tevens is hier in het restaurant van Kehlsteinhaus de vrije lunch pauze.
’s Middags rijden we naar de Königssee voor een vaart over dit wereldbekende meer met schitterende bergen die loodrecht in het smaragdgroene meer verdwijnen. De vaart gaat o.a. naar de bedevaartkerk St. Bartholomä en terug.
’s Avonds dineren we in het restaurant van het hotel.  Aansluitend een muziekavond.

Zaterdag, 4e dag Salzkammerguter merentocht
Na het ontbijt maken een prachtige natuurtocht langs de meren van Salzkammergut met o.a. de Mondsee, Wolfgangsee en Hallstätersee. Er is een koffiestop in het Mondaine Bad Ischl. ’s Middags rijden we door de prachtige bergwereld van het  Lammertal  via   Sankt Martin am Tennengebirge   terug  naar ons hotel. ‘s Avonds dineren.

Zondag, 5e dag terugreis
Na een vroeg ontbijt vertrekken we huiswaarts. We besluiten de reis met een afscheidsdiner.

vanaf € 660,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: