Ga naar boven

5-daagse busreis  Beieren

Genieten van een prachtige rondvaart over de Königssee naar St. Bartholomä. We brengen onder leiding van een gids een bezoek aan Salzburg en Bad Ischl en beleven een sfeervol Mozart Diner concert in Salzburg. Een zeer complete reis met uitstekende verzorging!

5-daagse busreis Beieren

Salzburg en Bad Ischl

Tijdens deze reis o.a. een bezoek aan het Adelaarsnest, het toenmalige buitenverblijf van Hitler en een prachtige vaart over een wereldbekend meer met schitterende bergen die loodrecht in het smaragdgroene meer verdwijnen. Ook een natuurtocht langs de meren van Salzkammergut staat op ons programma plus een bezoek aan Mozartstad Salzburg en Bad Ischl.
U verblijft in een hotel in de Beierse Alpen: Superior Hotel & Restaurant Rupertihof***,  een traditioneel hotel in Ainring met o.a. een zwembad, sauna en lift .

 

 

Vertrekdata:

zondag 4 september 2022
zondag 9 oktober 2022

 

Prijs

Lezersprijs: € 695,- p.p.
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer, toeslag 1-persoonskamer € 50,- 

Exclusief: Reserveringskosten € 15,- per boeking,  calamiteitenfonds € 2,50 per boeking , Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.

 

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Drachten – Leek – Hoogkerk – Groningen – Haren – Assen – Beilen – Hoogeveen – Meppel

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Ga voor meer informatie of het reserveren naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

 • vervoer per luxe touringcar
 • 4x overnachting met ontbijtbuffet
 • 1x Mozart Dinner concert te Salzburg
 • 3x diner in het hotel
 • entree museum Obersalzberg
 • bus retour Kehlsteinhaus
 • rondvaart Königssee naar St. Bartholomä v.v.
 • gids in Salzburg
 • Kaffee und Kuchen in Bad Ischl
 • muziekavond in het hotel
 • afscheidsdiner op terugreis

1e dag heenreis
Vertrek ’s morgens vroeg. Vanuit diverse opstapplaatsen rijden we via een koffie-, lunch- en thee stop naar ons hotel in Ainring in de Beierse Alpen. ’s Avonds dineren in het hotel restaurant.

2e dag Obersalzberg
Na het ontbijtbuffet vertrekken we naar Obersalzberg. Hier krijgen we een audio rondleiding door het documentatie- centrum en krijgt u een goed beeld van de geschiedenis rondom Hitler’s buitenverblijf. Vervolgens bezoeken we het toenmalige buitenverblijf van Hitler Kehlsteinhaus bijgenaamd het Adelaarsnest. Wij rijden met speciale bus een schitterende route naar boven waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en tevens is hier in het restaurant van Kehlsteinhaus de vrije lunch pauze.
’s Middags rijden we naar de Königssee voor een vaart over dit wereldbekende meer met schitterende bergen die loodrecht in het smaragdgroene meer verdwijnen. De vaart gaat o.a. naar de bedevaartkerk St. Bartholomä en terug.
’s Avonds dineren we in het restaurant van het hotel.

3e dag Salzburg
Halverwege de morgen vertrekken we naar de Mozartstad Salzburg en starten we met een stadswandeling door de Altstadt van Salzburg.
Hoogtepunten van de stad zijn o.a. Mirabell Schloss , de Dom en de Peterskerk, geboortehuis van Mozart en Vesting Hohensalzburg.
Hierna krijgt u vrije tijd in de stad. ’s Avonds is er een Mozart Dinner concert in de Barokzaal van de St. Peterskerk. Aanvang 19.00u. (duur ca. 2,5 uur).Hierna brengt de chauffeur u terug naar het hotel.

4e dag Natuurtocht Salzkammergut meren
Na het ontbijt maken een prachtige natuurtocht langs de meren van Salzkammergut met o.a. de Mondsee, Wolfgangsee en Hallstätersee. Er is een koffiestop in het Mondaine Bad Ischl. ’s Middags rijden we door de prachtige bergwereld van het Lammertal via Sankt Martin am Tennengebirge terug naar ons hotel. ‘s Avonds dineren. Aansluitend een muziekavond.

5e dag terugreis
Na een vroeg ontbijt vertrekken we huiswaarts. We besluiten de reis met een afscheidsdiner.

vanaf € 695,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: