Ga naar boven

4-daags arrangement Krefeld (2 nachten + 1 gratis)

Reis&Co biedt haar lezers een prachtig eigen vervoersarrangement naar Krefeld. Voor velen is dit een vrij onbekende Duitse stad, maar zeer de moeite waard voor een citytrip. Het is een moderne stad gelegen aan de Rijn, net over grens bij Venlo. De stad heeft diverse kunstmusea, prachtige kerken en een mooie dierentuin.  Daarnaast mag een bezoek aan de burcht Linn uit de 12e eeuw zeker niet ontbreken. 

Midden in een prachtig park in Krefeld bevindt zich het 4 sterren Hotel Krefelder Hof  op slechts enkele minuten van het centrum. Nabij het hotel is een tramstation, dus u kunt de auto bij het hotel laten staan en met de tram naar het centrum om de stad te verkennen. Winkelen in Düsseldorf behoort ook tot de mogelijkheden. Deze stad ligt op slechts een half uur rijden van Krefeld en hier kunt u ook prachtige musea bezoeken of heerlijk uitgebreid shoppen!

4 dagen Krefeld

Geldig tot en met 20 december 2023

 

Lezersprijs: €129,– p.p.

 

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

 

 

  • 2 overnachtingen in een standaard kamer
  • 2x zeer uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x welkomst 3-gangendiner
  • 1x welkomstdrankje
  • 3e nacht inclusief ontbijt gratis

 

 

vanaf € 129,00 Boeken ›

Reislabels: