Ga naar boven

4-daags arrangement Detmold (2 nachten + 1 gratis)

Reis&Co biedt haar lezers een zeer voordelig eigen vervoersarrangement naar het sfeervolle Detmold. De stad ligt in een mooie omgeving en heeft een gezellig centrum. Je kunt hier goed shoppen en de historische gebouwen en vakwerkhuizen zijn werkelijk prachtig.  Het 4-sterrenhotel H&S Residenz Hotel Detmold  bevindt zich in het historische centrum en ligt temidden van prachtige vakwerkhuizen en het Residenz Schloß. Dit heerlijk hotel beschikt o.a. over een binnen zwembad en sauna. U kunt genieten van een drankje in de Hero’s Bar of op het terras in de tuin. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het Lippisches Landesmuseum en op 10 minuten lopen van het Paleis van Detmold en het Archeologisch Museum.

De belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving zijn de indrukwekkende rotsformatie Extersteine, Hermannsdenkmal en het Teutoburgerwoud. 

4 dagen Detmold

Geldig tot en met 20 december 2023

 

Lezersprijs: €153,– p.p.

Bij aankomst in november en december € 30,- extra korting p.p.

 

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

 

  • 2 overnachtingen incl. ontbijtbuffet
  • 3e nacht inclusief ontbijtbuffet gratis!
  • gratis gebruik zwembad en sauna
  • géén reserveringkosten

 

 

vanaf € 123,00 Boeken ›

Reislabels: