Ga naar boven

4-daagse reis naar de Harz, Duitsland in wintersfeer

Een sfeervolle winterreis naar de Harz in Duitsland. Tijdens deze reis bezoeken we de historische steden Goslar, Werningerode en Quedlinburg. Daarnaast maken we een prachtige rondrit met de touringcar door het winterlandschap van het Nationaal Park de Harz.  We verblijven in ***Hotel Ahorn in Braunlage, een uitstekend hotel met restaurant, bar, binnenzwembad en sauna. Het hotel wordt omgeven door prachtige bossen.

4-daagse reis naar de Harz, Duitsland in wintersfeer

Vertrek: 26 februari 2023

 

Lezersprijs: € 447,- p.p.

Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 100,-.

Exclusief: € 15,- reserveringskosten, Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p. en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, reis- en annuleringsverzekering.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Heerenveen – Drachten – Leek – Hoogkerk – Assen – Beilen – Hoogeveen – Emmen

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Paulusma Reizen. Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 514 174.

Dag 1:
‘s Ochtends rijden we vanuit onze opstapplaatsen met onderweg een korte lunchstop, naar ons hotel in de gemeente Braunlage. ’s Avonds is er een uitgebreid dinerbuffet.

Dag 2: 
Na het ontbijtbuffet gaan we naar Wernigerode, gelegen aan de voet van de hoogste berg van de Harz: de Brocken. De stad heeft de bijnaam ‘De bonte stad van de Harz’ te danken aan de kleurrijke historische vakwerkhuizen. ’s Morgens is voor de liefhebbers een stadswandeling met gids georganiseerd. Na de lunchpauze (lunch is exclusief) bezoeken we de nabij gelegen stad Quedlinburg, één van de mooiste steden met vakwerkhuizen in Duitsland. Er staan 1200 vakwerkhuizen die meer dan 500 jaar geleden gebouwd zijn.

3e dag Goslar
Na het ontbijt rijden we door de bergen van het Harz Nationaal Park. We brengen in de plaats Torfhaus een kort bezoek aan het bezoekerscentrum van het park. Daarna rijden we naar de oude Keizerstad Goslar, de hoofdstad van de Harz. Hier maken we een stadswandeling o.l.v. een stadsgids, waarna we vrije tijd hebben om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. ’s Avonds staat er een dinerbuffet klaar in het hotel.

4e dag
Na het ontbijtbuffet rijden we via de Duitse Autobahn naar een restaurant voor het afscheidsdiner. Hierna wordt iedereen weer naar de opstapplaatsen gebracht.

 

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Koffie en gebak op de heenreis
  • 3 x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3 x dinerbuffet
  • Stadswandeling met gids in Goslar en Wernigerode
  • Bezoek aan het bezoekerscentrum van Harz Nationaal Park
  • Driegangendiner op de terugreis
vanaf € 447,00 Boeken ›

Reislabels: