Ga naar boven

4-daagse vakantie in Detmold Teutoburgerwoud

De pittoreske stad Detmold is het bezoeken waard: prachtige vakwerkhuizen, het Residenz Schloß, de Extersteine en het Teutoburgerwoud.
Het 4-sterrenhotel H&S Residenz Hotel Detmold bevindt zich in het historische centrum.

4-daagse vakantie in Detmold Teutoburgerwoud

Pitoresk Detmold

Detmold ligt in een prachtige omgeving en heeft een gezellig mooi centrum. Je kunt hier goed shoppen en de historische gebouwen en vakwerkhuizen zijn werkelijk prachtig. Schloß Detmold en de Hermannsdenkmal zijn een must, bezoek ook de Externsteine in het Teutoburgerwoud.

Het 4-sterrenhotel H&S Residenz Hotel Detmold**** bevindt zich midden het historische centrum van Detmold omgeven door prachtige vakwerkhuizen en het Residenz Schloß. Dit heerlijke hotel beschikt o.a. over een binnen zwembad en sauna. U kunt genieten van een drankje in de Hero’s Bar of op het terras in de tuin. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het Lippisches Landesmuseum en op 10 minuten lopen van het Paleis van Detmold en het Archeologisch Museum.

 

 

Geldig tot en met december 2022

op basis van beschikbaarheid en eigen vervoer.

 

Prijs:

Lezersprijs: € 123,- p.p.
Max. 1 kind op de (standaard)kamer van ouders op basis van logies met ontbijt. Familiekamers zijn altijd op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Exclusief:  toeslag eenpersoonskamer €45,- per kamer. Toeslag comfortkamer €30,- per kamer, toeslag superior kamer €75,- per kamer.  Parkeergarage € 9,- per 24 uur.

 

Informatie en reserveren:

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com via telefoonnummer  085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

  • 2 overnachtingen incl. ontbijtbuffet
  • 3e nacht inclusief ontbijtbuffet gratis!
  • gratis gebruik zwembad en sauna
  • géén reserveringkosten
vanaf € 123,00 Boeken ›

Reislabels: