Ga naar boven

4-daagse fietsvakantie Bad Bentheim & Twente

Een fietsvakantie met een internationaal tintje. Verken het fraaie Twentse landschap en het charmante stadje Ootmarsum. Bad Bentheim staat bekend staat om de fraaie burcht en het kuuroord met haar zwavelbronnen.

4-daagse fietsvakantie Bad Bentheim & Twente

Denekamp

Denekamp is omringd door prachtige natuurgebieden en lommerrijke landgoederen. Vanuit hier fietst u via Oldenzaal en het Lutterzand naar Bad Bentheim, een plaats die bekend staat om de fraaie burcht en het kuuroord met haar zwavelbronnen (aanrader!). De route terug voert u door de leuke en verrassende stad Nordhorn. Tijdens deze vakantie combineert u Twente met het eeuwenoude Bad Bentheim, u fietst van hotel naar hotel, waarbij uw bagage wordt vervoerd.

Accommodaties: Hotel de Schout **** Dit hotel gelegen in het pittoreske plaatsje Denekamp is uitstekend voor een lekkere fietsvakantie. Hotel Bentheimer Hof ***  gelegen in Bad Bentheim in Duitsland is dankzij de fantastische ligging nabij Nederland en het parkachtige Münsterland met zijn prachtige kastelen en burchten is het perfect voor een heerlijke fietstocht.

 

Geldig tot en met oktober 2022

 

Prijs:

Lezersprijs: € 319,- p.p.

Exclusief: toeslag alleengebruik € 65,- p.n.  Reserveringskosten € 9,50 per boeking en verblijfsbelasting € 1,90 p.p.p.n.

 

Informatie en reserveren:

Dit arrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Goedverblijf.nl.
Ga voor meer informatie of het reserveren van dit hotelarrangement naar de website of neem telefonisch contact op met hen via 085 – 489 90 19 (onder vermelding van reisnummer mhn1622)

  • 2x overnachting bij een 3-sterren hotel in Ootmarsum of Albergen
  • 1x overnachting bij 3-sterren Hotel Bentheimer Hof in Bad Bentheim
  • 3x royaal ontbijt
  • 3x heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige fietsroutes
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren

Dag 1: Aankomst Twente (Ootmarsum/Albergen)
Dag 2: Rondrit Twente
Dag 3: Twente – Bad Bentheim
Dag 4: Bad – Bentheim – Twente

vanaf € 319,00 Boeken ›

Reislabels: