Ga naar boven

4-daags hotelarrangement in prachtig Koblenz

Geniet van één van de mooiste steden van Duitsland! Koblenz is een prachtige stad, gelegen aan de monding van de Moezel in de Rijn. De stad en zeker ook de omgeving nodigen uit voor wandelingen en het maken van uitstapjes. U verblijft in het Wyndham Garden Hotel Lahnstein Koblenz***. Het hotel is rustig gelegen in de wijnvelden op nog geen 10 km van Koblenz.

4-daags hotelarrangement in Prachtig Koblenz

Koblenz

Het ideale uitgangspunt voor een romantische boottocht langs kasteel Stolzenfels, Burg Lahneck, de Königsstuhl, de Marksburg, de burcht in Boppard en de beroemde Loreley Rots in St. Goarshausen.
De oude vesting Ehrenbreitstein op 118 meter boven de Rijn bezorgt u een betoverend uitzicht. Koblenz is de ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. Vlakbij het hotel is een kabelbaan, die u hoog boven de Rijn voert met een subliem uitzicht over de regio.

Wyndham Garden Hotel Lahnstein Koblenz*** is een luxe hotel en beschikt over comfortabele kamers. Er is een gezellige hotelbar met buitenterras en een groot restaurant, gelegen aan een prachtige grote tuin, waarin u na uw maaltijd heerlijk kunt wandelen.
Voor het hotel ligt een grote parkeerplaats en er gaat een directe busverbinding naar Koblenz.

 

 

Geldig tot en met december 2022

Lezersprijsvanaf € 89,- p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer, toeslag 1-pk  € 60,- p.p. Een verlengingsnacht met ontbijt  € 89,-  per kamer per nacht.

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

  • 3x overnachting waarvan de 3e overnachting gratis.
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet waarvan de 3e gratis.
  • een gratis upgrade naar kamertype ‘superior’
  • 1x welkomstdiner
  • fles water bij aankomst op de kamer
  • gratis gebruik sauna & fitness
  • gratis parkeren
  • 1 kind t/m 12 jaar gratis op de kamer van de ouders en inclusief ontbijt.
vanaf € 89,00 Boeken ›

Reislabels: