Ga naar boven

3 dagen fietsen of wandelen in Scheveningen

Voor uw ontspanning bent u binnen enkele minuten op het strand van Scheveningen vanuit uw hotel. Maak hier heerlijke fietstochten en of wandelingen en geniet van de zilte zeelucht.  Kies voor bijvoorbeeld een wandeling door de duinen of fietstocht langs het strand naar Katwijk. 

3 dagen fietsen of wandelen in Scheveningen

Bekende trekpleisters

Het Carlton Beach hotel ligt op 50 meter afstand van het strand van Scheveningen vanuit uw hotel. Maak hier heerlijke fietstochten en of wandelingen en geniet van de zilte zeelucht. In de zomermaanden is het heerlijk ontspannen op het strand of genieten van een hapje en drankje in één van de gezellige strandtentjes. Tijdens een verblijf aan Den Haag mag een bezoek aan het Binnenhof natuurlijk niet ontbreken. Ook het Paleis Noordeinde, het Omniversum, Madurodam en het Vredespaleis (internationaal Gerechtshof) zijn bekende trekpleisters. En dit alles vanuit het op moderne ****Carlton Beach hotel.

Fietspaden en – wegen door een overwegend vlak landschap. Alleen door de duinen gaat het wat op en neer. De routes worden met knooppunten aangegeven. U kunt uw route dus altijd inkorten of verlengen. Tevens zijn er mooie wandelroutes in en rondom Scheveningen.

 

Vertrekdata:

Dagelijks en met 31 oktober 2022

Lezersprijs: tot en met juni € 169,- p.p. Vanaf 1 juni €199,- p.p.

Prijs op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer € 75,- in laagseizoen  en € 165,- in hoogseizoen

Niet inbegrepen: toeristenbelasting, reserveringskosten € 25,- per boeking, calamiteitenfonds €2,50,- en Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p., parkeren auto € 22,50 per auto per nacht en toeristenbelasting € 5,35 p.p.p.d.
Tevens kunt u boeken: een huurfiets, een upgrade hotelkamer met zij-zeezicht € 15,- per nacht en een upgrade naar een hotelkamer met frontaal zeezicht € 40,- per nacht.

Fietshuur
Neemt u uw eigen fiets mee of kiest u voor het gemak van een huurfiets? Het huren van een recreatieve fiets kost per dag € 10,-. Een E-bike kost per dag € 25,-. Desgewenst vervoeren wij u en uw fiets vanaf huis met onze fietstaxi (coronaproef) naar uw (start) hotel. Informeer bij boeking naar de mogelijkheden. Toeslag vanaf € 50 p.p. bij minimaal 4 personen. Vraag bij boeking een offerte aan.

Informatie en reserveren:

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Fitál Vakantie Specialist.
Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Fitál Vakanties via 078 – 692 0115.

  • 2 persoonskamer met bad of douche en toilet
  • welkomstdrankje
  • 2 x logies en ontbijtbuffet
  • 1 x 3 gangen diner
  • fiets/wandelroutes en infopakket
vanaf € 169,00 Boeken ›

Reislabels: