Ga naar boven

3-Daagse minicruise naar Göteborg

Ervaar de gezelligste stad van Zweden van dichtbij! Stena Line verandert in november in Santa Line en brengt u ‘s nachts rechtstreeks vanuit Kiel naar Göteborg, een metropool met de charme van een gezellige kleine stad.

3-Daagse minicruise naar Göteborg

De kerststad van Zweden

Göteborg noemt zichzelf sinds enkele jaren de kerststad (Julstaden in het Zweeds). De perfecte bestemming voor een winterse citytrip! Aan boord geniet u van de kerstsfeer en een heerlijk typisch Zweeds kerstbuffet. U verblijft de nacht aan boord in een 2-persoonshut en ontbijt ’s ochtends aan boord van de Santa Line. Aangekomen in Göteborg heeft u de hele dag om van deze prachtige stad te genieten. Breng zeker een bezoek aan Haga, de oudste wijk in Göteborg en nog altijd bruisend met veel kleine winkeltjes en leuke cafés en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort er natuurlijk helemaal bij. Eet een gigantische Kanelbulle op de Haga Nygata. De wijk lijkt wel het perfecte decor voor een kerstfilm, zo authentiek!

Niet genoeg actie?

Liseberg is een van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de lichtjes en de kerstmarkt. Aan het einde van de middag (17.45 uur) gaan we weer varen.
De volgende ochtend na het ontbijt gaan we in Kiel van boord en beginnen aan de terugreis.

 

Vertrekdatum:

26 november 2021.

Prijs

Lezersprijs: € 319,- p.p.

Prijs op basis van tweepersoonskamer. Toeslag 1-persoonshut €52,-. 

Exclusief: 

  • Reis-en annuleringsverzekering
  • € 15,- reserveringskosten per boeking
  • Bijdrage SGVR € 5,- p.p.
  • Upgrade 2-persoons binnenhut met onderbedden € 18,- per persoon

 

Informatie en reserveren

Opstapplaatsen: Buitenpost – Leeuwarden – Heerenveen – Drachten – Hoogkerk – Zuidbroek

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen.
Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511- 514 809 (ma-vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht Kiel-Göteborg v.v.
  • Verblijf in een 2-persoons binnenhut met stapelbed o.b.v. logies en ontbijt
  • Zweeds kerstbuffet aan boord op de heenreis incl. bier/wijn/fris
  • Entree kerstmarkt Park Liseberg

Dag 1 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Kiel waar we inschepen aan boord van Santa Line. Aan boord geniet u van de kerstsfeer en een heerlijk typisch Zweeds kerstbuffet. U verblijft in een 2-persoonshut en ontbijt ’s ochtends aan boord.

Dag 2
Na het ontbijt gaat u van boord en heeft u de hele dag de tijd om van de prachtige stad Göteborg te genieten. Breng zeker een bezoek aan Haga, de oudste wijk in Göteborg en nog altijd bruisend met veel kleine winkeltjes en gezellige café’s en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort er natuurlijk helemaal bij. Eet een gigantische Kanelbulle op de Haga Nygata. De wijk lijkt wel het perfecte decor voor een kerstfilm, zo authentiek.

Liseberg is één van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de vele lichtjes en de kerstmarkt. Dit mag u niet missen! Aan het einde van de middag (17.45 uur) gaan we weer varen.

Dag 3
Na de nacht aan boord te hebben doorgebracht schepen we de volgende ochtend na het ontbijt weer uit en beginnen we aan de terugreis.

vanaf € 319,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: