Ga naar boven

3-daagse minicruise naar Göteborg

Ervaar de gezelligste stad van Zweden van dichtbij! Stena Line verandert in november in Santa Line en brengt u ‘s nachts rechtstreeks vanuit Kiel naar Göteborg, een metropool met de charme van een gezellige kleine stad.

3-daagse minicruise naar Göteborg

De kerststad van Zweden

Göteborg noemt zichzelf sinds enkele jaren de kerststad (Julstaden in het Zweeds). De perfecte bestemming voor een winterse citytrip. Bezoek bijvoorbeeld Haga, de oudste wijk van Göteborg met veel kleine winkeltjes en leuke cafés en barretjes.
De  Haga Nygata wijk lijkt op een decor voor een kerstfilm, zo authentiek!
Liseberg is een van de populairste attracties in Göteborg en ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de lichtjes en de kerstmarkt.

 

Vertrekdatum:

vrijdag 25 november 2022

 

Prijs:

Lezersprijs: € 379,- p.p.

Prijs op basis van tweepersoonskamer. Toeslag 1-persoonshut €65,-. 

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten € 15,- per boeking en SGVR bijdrage € 5,- per persoon.

 

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Buitenpost – Leeuwarden – Drachten – Assen – Haren – Zuidbroek – Winschoten

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen.
Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511- 514 809 (ma-vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht Kiel-Göteborg v.v.
  • Verblijf in een 2-persoons binnenhut (stapelbed) o.b.v. logies en ontbijt
  • Zweeds kerstbuffet aan boord incl. bier/wijn/fris
  • Entree kerstmarkt Park Liseberg

Dag 1 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Kiel waar we inschepen aan boord van Santa Line. Aan boord geniet u van de kerstsfeer en een heerlijk typisch Zweeds kerstbuffet. U verblijft in een 2-persoonshut en ontbijt ’s ochtends aan boord.

Dag 2
Na het ontbijt gaat u van boord en heeft u de hele dag de tijd om van de prachtige stad Göteborg te genieten. Breng zeker een bezoek aan Haga, de oudste wijk in Göteborg en nog altijd bruisend met veel kleine winkeltjes en gezellige café’s en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort er natuurlijk helemaal bij. Eet een gigantische Kanelbulle op de Haga Nygata. De wijk lijkt wel het perfecte decor voor een kerstfilm, zo authentiek.

Liseberg is één van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de vele lichtjes en de kerstmarkt. Dit mag u niet missen! Aan het einde van de middag (17.45 uur) gaan we weer varen.

Dag 3
Na de nacht aan boord te hebben doorgebracht schepen we de volgende ochtend na het ontbijt weer uit en beginnen we aan de terugreis.

vanaf € 379,00 Boeken ›

Reislabels:

Deze pagina delen:
Deze pagina delen: