Ga naar boven

3-daagse minicruise naar Göteborg

Vanuit Kiel vertrekt de nachtboot van Stena Line naar Göteborg. Na een uitgebreid Zweeds Kerstbuffet heeft u de hele dag om de prachtige stad Göteborg te ontdekken. Een bezoek aan attractiepark Liseberg: befaamd om de vele lichtjes en de kerstmarkt staat uiteraard op het programma.

3-daagse minicruise naar Göteborg

Met Stena Line naar Zweden

Stena Line verandert in november in de “Santa Line” en brengt u ‘s nachts rechtstreeks vanuit Kiel naar Göteborg, een metropool met de charme van een gezellige kleine stad.

U heeft een entreekaart voor Liseberg: een van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de prachtige verlichting en met zo’n 500.000 bezoekers de grootste kerstmarkt van Zweden.

U heeft een dag ter vrije besteding, dus kunt u vrij rondlopen en wellicht een bezoek brengen aan de Haga Nygata wijk. Haga is de oudste wijk in Göteborg en nog altijd een bruisende wijk met veel kleine winkeltjes en leuke cafés en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort hierbij, of het eten van een gigantische Kanelbulle in de bekende winkelstraat, de Haga Nygata.

 

 

Vertrekdatum:

vrijdag 25 november 2022

Lezersprijs: € 379,- p.p.

Prijs op basis van tweepersoonskamer. Toeslag 1-persoonshut €65,-. 

Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten € 15,- per boeking en SGVR bijdrage € 5,- per persoon.

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Buitenpost – Leeuwarden – Drachten – Assen – Haren – Zuidbroek – Winschoten

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen.
Voor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met Veenstra Reizen via 0511- 514 809 (ma-vrij).

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht Kiel-Göteborg v.v.
  • Verblijf in een 2-persoons binnenhut (stapelbed) o.b.v. logies en ontbijt
  • Zweeds kerstbuffet aan boord incl. bier/wijn/fris
  • Entree kerstmarkt Park Liseberg

Dag 1 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Kiel waar we inschepen aan boord van Santa Line. Aan boord geniet u van de kerstsfeer en een heerlijk typisch Zweeds kerstbuffet. U verblijft in een 2-persoonshut en ontbijt ’s ochtends aan boord.

Dag 2
Na het ontbijt gaat u van boord en heeft u de hele dag de tijd om van de prachtige stad Göteborg te genieten. Breng zeker een bezoek aan Haga, de oudste wijk in Göteborg en nog altijd bruisend met veel kleine winkeltjes en gezellige café’s en barretjes. Een koffiebreak, een fika in Zweden, hoort er natuurlijk helemaal bij. Eet een gigantische Kanelbulle op de Haga Nygata.

Liseberg is één van de populairste attracties in Göteborg. Dit attractiepark ligt niet ver van het stadscentrum. In de wintermaanden is Liseberg befaamd om de vele lichtjes en de kerstmarkt. Dit mag u niet missen! Aan het einde van de middag (17.45 uur) gaan we weer varen.

Dag 3
Na de nacht aan boord te hebben doorgebracht schepen we de volgende ochtend na het ontbijt weer uit en beginnen we aan de terugreis.

vanaf € 379,00 Boeken ›

Reislabels: