Ga naar boven

3-daagse citytrip kerstshoppen in Krefeld

Krefeld is voor velen een vrij onbekende Duitse stad, maar het is zeer de moeite waard voor een korte citytrip. Het is een moderne stad gelegen aan de Rijn, net over grens bij Venlo. Vanaf 19 november tot 23 december kunt u de sfeervolle Krefelder Weihnachtsmarkt bezoeken welke rondom de kerk in het centrum is gesitueerd. Daarnaast mag een bezoek aan de burcht Linn uit de 12e eeuw niet ontbreken. Ook herbergt de stad prachtige kunstmusea en een heuse dierentuin.

3-daagse citytrip kerstshoppen in Krefeld

Geldig tot en met december 2022

 

Lezersprijsvanaf € 99,– p.p.

Geen toeslag eenpersoonskamer.

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

  • 2 overnachtingen in een standaardkamer
  • 2x zeer uitgebreid ontbijtbuffet
  • 3-gangen diner op de dag van aankomst

Mercure Parkhotel Krefelder Hof ****

Het hotel bevindt zich midden in een prachtig park in Krefeld, op loopafstand van het centrum, op 800 meter afstand van Zoo Krefeld en op 3,7 km afstand van Schloss Linn. Nabij het hotel ligt een tramstation zodat u de stad ook makkelijk per tram kunt verkennen. Het hotel heeft een fitness- en een welnesscentrum.

 

vanaf € 99,00 Boeken ›

Reislabels: