Ga naar boven

3-daagse citytrip kerstmarkt Bremen

Bremen is een fantastische stad! De stad, die samen met Bremerhaven de kleinste deelstaat van Duitsland vormt, heeft de charme van een levendige metropool. Het kloppend hart van de stad bevindt zich op en rondom de historische Marktplatz. In de kerstperiode vindt u daar ook allemaal verschillende kraampjes. Op de Schlachte, de promenade aan de oever van de Weser, is de unieke maritieme kerstmarkt Schlachte-Zauber. De prachtig verlichte promenade en de verlichte schepen zorgen voor een echte kerstsfeer. 

3-daagse citytrip kerstmarkt Bremen

Geldig tot en met december 2022

 

Lezersprijsvanaf € 120,– p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer, toeslag 1-pk  € 100,- p.p.

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

  • 2 overnachtingen in een standaard kamer
  • 2 x zeer uitgebreid ontbijtbuffet
  • Bremen ‘Erlebniscard’ (met vele voordelen)

Dorint City-Hotel Bremen

U verblijft in het luxe hotel Dorint City-Hotel Bremen**** dat op slechts 5 minuten lopen van Hauptbahnhof Bremen ligt. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over het park Wallanlagen en de oude stadsmuren. Dit hotel is de ideale locatie om de prachtige Hanzestad te ontdekken. De kamers zijn van alle gemakken  voorzien en bieden uitzicht op de stad. Na een fijn dagje kerstshoppen dag kunt u heerlijk ontspannen in de sauna van het hotel.

 

vanaf € 120,00 Boeken ›

Reislabels: