Ga naar boven

3-daagse citytrip Düsseldorf in kerstsfeer

De prachtige stad Düsseldorf is vooral tijdens de kerst een bezoek meer dan waard. Op verschillende plekken in de stad zijn diverse kerstmarkten. De kerstmarkten, die jaarlijks tussen halverwege november en eind december te bezoeken is, strekken zich uit over twee straten en zes pleinen met meer dan 250 versierde kramen. U verblijft in het nieuwe en zeer smaakvol ingerichte VOCO hotel Düsseldorf**** met een uitstekende busverbinding naar het stadscentrum. 

3-daagse citytrip Düsseldorf in kerstsfeer

Geldig tot en met december 2022

 

Lezersprijsvanaf € 99,– p.p.

Prijs o.b.v. 2 personen per kamer, toeslag 1-pk  € 69,- p.p.

Informatie en reserveren:

Dit hotelarrangement wordt georganiseerd en uitgevoerd door Hotelsinduitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze exclusieve lezersreis gaat u naar de website of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com 085 – 043 9675 onder vermelding van Lezersreis krant.

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 x zeer uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis gebruik sauna, stoombad en fitness

Voco Hotel Düsseldorf Seestern ****

Het luxe hotel is onlangs compleet gerenoveerd en beschikt over modern ingerichte kamers, een gezellige hotelbar en restaurant. Het hotel ligt ca. 5 km van het centrum van de stad en is eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar. U kunt gratis gebruik maken van de sauna en fitness gedeelte.  Op zondag is het restaurant gesloten voor diner.

 

vanaf € 99,00 Boeken ›

Reislabels: